Populära filter
689 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Betty Barclay är ett tyskt klädmärke som tillverkar kvinnokläder. Det grundades 1955 och under våren samma år skapades den första klädkollektionen. Företaget har sedan dess växt och finns nu över hela världen och syns i ett flertal olika sammanhang. Bland annat var Betty Barclay officiell klädtillverkare för den tyska delegationen under Sommar-OS i Peking 2008. Även under tidigare OS-tävlingar har företaget stått för klädtillverkningen. Företaget har även vunnit ett flertal utmärkelser inom modebranschen. 2011 fick företaget pris för "Bästa leverantör" under Modegalan i Sverige.

Betty Barclay - expertis inom mode

Betty Barclay står för expertis inom mode, hög standard, tidsanda och sofistikerade kläder. Som en av de ledande märkena inom dammode erbjuder företaget nutida kollektioner för den moderna kvinnan och förmedlar stil som är lätt att identifiera sig med. Märket utmärks av en strävan efter att kombinera modern design och aktuella trender med maximal komfort och hållbarhet för att den som bär kläderna ska känna sig välklädd och bekväm i alla situationer. Betty Barclay vill förmedla en känsla av modern kvinnlighet tillsammans med en njutning av mode.

Betty Barclay erbjuder allt ifrån snygga sport- och träningskläder till överdelar, byxor, kjolar, klänningar och ytterkläder. Allt med fokus på hållbarhet och tidsmedveten elegans för den moderna, modemedvetna kvinnan. Med plagg från detta märke visar man att man vet vart modet är på väg och prioriterar stil och kvalitet framför kvantitet i dagens slit-och-släng samhälle. Betty Barclays kläder är så mycket mer än bara plagg, de är statements för den moderna kvinnan.