Filter1

sandro
Katalog

401 artiklar

Sandro – unikt mode för stilsäkra trendsättare

Gillar du stilsäkert mode och tycker om att ge din outfit det där lilla extra så är Sandro det självklara valet för dig. Med deras plagg och coola accessoarer skapar du enkelt en outfit som går att använda i många olika sammanhang.

Influenser från Marocko och Frankrike

Sandro riktar sig till kvinnor och män som inte är rädd för att stå ut från mängden. När grundaren Evelyne Chetrite startade det franska märket ville hon skapa ett sofistikerat klädmärke med tydliga influenser från sin uppväxt i Marocko. Hennes visioner kan fortfarande skymtas i märkets kollektioner, som förenar Marockos livfulla färger med den klassiska och enkla elegansen från Paris modescen – snyggt och chict på samma gång, tycker vi!

I kreationerna mixas feminint med maskulint, och märkets fingertoppskänsla när det kommer till att blanda in androgyna inslag är någonting som gjort plaggen och accessoarerna populära hos många.

Väskor och accessoarer kan lyfta en hel outfit

Att få till en personlig klädstil handlar om att vara kreativ och att kliva utanför sin bekvämlighetszon, emellanåt. Skor och accessoarer gör att du kan variera dina outfits och få till nya intressanta kombinationer med dina gamla plagg i garderoben.

Hos Sandro finns väskor som både är praktiska och stilfulla. Märket erbjuder portföljer och handväskor, som har den där perfekta mixen mellan stil och funktion, som du kan använda till vardags eller till kontoret. Med en snygg väska, en stilren kappa och ett par ankelboots till exempel, fixar du enkelt en look som tar dig direkt från jobbet till en afterwork med kollegorna.

Ett tips är att addera ett färgglatt bälte eller mönstrad scarf som får bryta av mot en enfärgad outfit. Det skapar en snygg och effektfull kontrast mot resten av kläderna.