Katalog

122 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Okonventionellt och banbrytande mode från Prada

Få har missat Prada, modehuset som i över hundra år lagt ribban för hur det senaste modet ska se ut. Märket andas exklusivitet och utsökt kvalitet, vilket inte minst går att urskilja i deras fantastiska solglasögon som kan få dig att se ut som en sann modeikon.

Skönhet, kreativitet och överlägsen kvalitet

Modehusets riktlinjer är tydliga – alla produkter de skapar ska kunna bäras med självsäkerhet. Du kan vara trygg i att du bär något som tagits fram genom ett genuint hantverk och en originell modemedvetenhet. Vi älskar den överlägsna kvaliteten som gör produkterna till en bra investering. Solglasögonen är till exempel framtagna i slitstarka material, för en lång hållbarhet.

Deras nyskapande kollektioner av solglasögon kan lyfta en hel outfit. Den utmärkande och vågade designen på glasögonen röjer undan alla tvivel om vilket märke det är som skyddar dina ögon mot solens strålar.

Prada är särskilt kända för sina accessoarer, och det har att göra med hur de kan förvandla en hel outfit till något som utstrålar ren exklusivitet. Något så enkelt som en helsvart outfit kan kombineras med någon av modehusets accessoarer och plötsligt ser du ut som redaktören för en modetidning. Ett par tjusiga solglasögon kan addera en känsla av mystik till dig. Inspirationen till dem har ofta hämtats från barocken eller gotisk arkitektur. Resultatet är utöver mystiken en markerande design som syns – perfekt för dig som inte är rädd för att sticka ut.

Att tolka verkligheten utifrån ett annorlunda perspektiv

Vi älskar de spännande färger, kreativa broderier och retroinspirerade accessoarer som har präglat märket i många år. Det sticker ut från de övriga modehusen med sin unika design som passar dig som strävar efter en gåtfull och mystisk stil. 

Med Prada kan du lägga grunden till en banbrytande stil som sträcker sig långt bortom trender – märkets produkter är något för alla som vågar utmana normen och experimentera med sin stil.

Kollektionerna hämtar ofta inspiration från konst, kultur, film och fotografi. Det syns i de grafiska mönster som används och i de lite mörkare och lågmälda tonerna, som är bland våra favoriter. Prada är inte rädda för att gå sin egen väg, vilket syns på produkterna, och det är bara att låta sig bländas av det fantastiska resultatet.