Katalog

Populära filter
2 014 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Vi älskar snygga kläder som fungerar både i hektiska vardagsliv och i festsammanhang. Satsa på att hitta rätt siluett och skapa dramatiska förändringar med små medel - NA-KD är märket för dig som gärna klär dig feminint och inte räds att sticka ut. NA-KD kombinerar rådande trender med klassiska plagg och gör det enkelt att bygga en mångsidig garderob med en outfit för varje tillfälle.

NA-KD gör kläder för målmedvetna kvinnor med attityd

NA-KD gör kläder för oss som vågar vara avantgarde och kreativa i våra uttryck. Olika världar möts och feminina detaljer som volanger och silke kombineras gärna i stilrena kostymbyxor med rak passform. Kombinera en tight polotröja med ett par vida byxor med hög midja för en proper look med mycket attityd, eller se hur du trivs i en fladdrande maxiklänning med mycket vidd. Ett knep för en stilsäker garderob är att hitta några olika siluetter du trivs bra i. När du hittat din favoritsiluett är det sen lätt att bygga på garderoben utefter den.

Lär dig konsten att klä ner

Ibland är det lätt att det känns som att festkläder oftast blir hängande, det är ju tyvärr inte helg varje dag. I sortimentet hos NA-KD finns både typiska festplagg och sånt vi mer förknippar med vardag, men mycket kan användas till båda två. Ett bra tips för dig som vill använda festblåsorna lite mer är att bli proffs på att klä ner. Ett par glittriga byxor osar förvisso fest ihop med höga klackar, men prova att bära dem till sneakers, en instoppad t-shirt och en ledigt sittande jacka för en cool vardagslook som piggar upp. På samma sätt kan en festlig partyklänning från Nakd få hänga med till vardags tillsammans med tjockare strumpbyxor och en härlig, stickad tröja över - direkt blir du finklädd men utan att känna dig för uppklädd.