Katalog

1 565 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

NA-KD älskar att sprida de senaste trenderna

Snabbväxande NA-KD älskas av modeintresserade som alltid är på jakt efter nya stilar och säsongens trender. Företaget drivs av ett passionerat gäng som vill att mode ska genomsyra allt de gör.

De sätter alltid kunden i centrum och vill att de ska få chansen att glänsa. Modet vänder sig till den urbana och trendmedvetna, men också till personer som är ute efter klassiska plagg till bra priser. Med NA-KD är det enkelt och roligt att uppdatera garderoben.

NA-KD har både överdelar och underdelar som rustar dig för dagen

Överdelen sätter tonen för din stil och hos NA-KD hittar du blusar, toppar och mysiga tröjor för kallare dagar. Den enkla, svarta blusen är ett måste i basgarderoben.

Jeans finns i alla stilar för att passa alla kroppar. Oavsett om du föredrar utsvängda byxben, raka byxben eller smala stuprörsjeans så finns här något för dig.

Kombinera jeansen med stilettklackar, grova kängor eller gymnastikskor beroende på tillfälle. Du kan också köpa jeans från NA-KD med både ljusa och mörka tvättar, samt i mer glada färger som gult.

NA-KD har ett stort utbud för den festsugna

När det vankas fest vill de flesta ha på sig det där lilla extra som skapar en oförglömlig kväll. Hos NA-KD kan du köpa snygga festklänningar för mer avslappnade cocktailfester, barhäng och även för mer formella tillställningar som en examensfest eller ett bröllop.

Du kan köpa klänningar med kaxiga puffärmar eller ljuva blommönster. Här finns både färger som sticker ut och mer klassiska toner i blått eller beige.

En del föredrar att ha bara axlar eller endast visa ena axeln. En djup urringning skapar ett mer dramatiskt uttryck och låter dig bära ett effektfullt halsband till. Klänningarna finns i olika längd för den som vill visa mer eller mindre av benen.