Filter1

MOSCHINO
Katalog

721 artiklar

Moschino är en frisk och lekfull fläkt i modevärlden

Om du inte har hört talas om det italienska designermärket Moschino innan, så kan vi garantera att du i alla fall har sett deras produkter. De nytänkande och lekfulla kläderna är nämligen omöjliga att missa. En frisk fläkt i modevärlden, helt enkelt!

Innovativa kläder med kreativitet som flödar

Detta innovativa varumärke är känt för sina nytänkande och lite galna designer, med allt från livliga mönster och tjocka typsnitt till seriefigurer och starka färger. Man skulle kunna sträcka sig så långt som att kalla deras kläder för konstnärliga, vilket känns extra passande med tanke på att företagets grundare, Franco Moschino, ursprungligen var en konstnär som valde att byta bransch. Ett beslut som både vi och modevärlden är väldigt tacksamma för! 

Man kan sammanfatta Moschino genom att säga att det är ett högklassiskt designermärke som vågar sticka ut och utmana de andra aktörerna. I sortimentet finner du bland annat kläder, mössor och skor, och det som är gemensamt för alla plagg är att de är klassiska, men ändå har ett inslag av extravagans och lekfullhet. 

Något som vi gillar med märket är att även om de erbjuder kläder för alla målgrupper, så är deras kreationer för barn något alldeles extra. Lekfullheten som återfinns i klädernas design återspeglar perfekt den glädje och fantasi som bara ett barn kan ha. Och varför skulle vi inte låta våra kläder spegla vårt inre?

Kläder som kan locka fram ditt inre busfrö

Klassiska kläder till barn går alltid hem, men för både förälder och barn kan det vara extra roligt att prova kläder som verkligen matchar den inre busigheten. Moschino är det perfekta märket att vända sig till om du känner för att ta ut svängarna lite. Här finns plagg som inspirerar med sin glädje och som passar alla olika barn och smaker. 

Är det något varumärket förstått så är det att man kan sticka ut på många olika sätt. Oavsett om du är blyg och inte gillar att stå i centrum, eller om du är utåtriktad och vill synas så finns det produkter som passar din personlighet. En del av företagets plagg fångar till exempel omedelbart ens uppmärksamhet med sina iögonfallande mönster, medan andra istället är lite mer sofistikerade med små, lekfulla detaljer.

Vi tror att en stor del av företagets framgång beror just på att de har vågat göra något annorlunda. Genom att leka med olika material, former och färger har de skapat något unikt som marknaden verkligen har längtat efter.