Katalog

Populära filter
91 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

MINI A TURE

MINI A TURE är ett möte mellan cool, lekfull skandinavisk design och en hög grad av funktionalitet. Detta danska märke inspireras av barns fantastiska fantasi och skapar plagg som både små och stora faller pladask för. Det här är ett märke som satsar på material av hög kvalitet som är tänkta att hålla länge.

MINI A TURE - Vackra plagg som tål vardagens vilda upptåg

MINI A TURE bjuder in till äventyr med plagg i vackra färger och lekfulla mönster. Man har gjort sig kända för att tillverka kläder som ger barnen stor rörelsefrihet och som passar för fartfyllda lekar i det skandinaviska klimatet. De funktionella ytterplaggen är försedda med smarta detaljer, som de karaktäristiska stjärnformade reflexerna som blivit märkets signum. MINI A TURE lägger ner ett gediget arbete för att designa hållbara kläder även ur ett miljöperspektiv. Vi gillar att även funktionsplaggen håller vad de lovar, till exempel så är alla regnavvisande plagg försedda med en Öko-Tex märkning.

När de minsta stilpoliserna får bestämma

Den här säsongen faller vi handlöst för MINI A TUREs dova och mjuka färgskalor. Med detta märke i garderoben så låter vi mer än gärna barnen klä sig själva! Många av MINI A TUREs plagg fungerar utmärkt att använda enligt lager på lager-principen. När värmen stiger åker ett lager plagg enkelt och smidigt av. MINI A TUREs härliga kollektioner uppskattas för sina sköna och användbara vardagsplagg som collegetröjor och chinos. För de riktigt små designar man mjuka babyplagg. Här har man lagt ner omsorg på att ta fram bodies och tights med sköna, diskreta sömmar. För de större barnen satsar man även på klänningar och skjortor med mönster och detaljer som barnen genast känner sig kalasfina i!

MINI A TURE är drömplagg för busiga barn

De allra minsta förtjänar söta kläder som uppfyller dina krav både vad gäller stil, bekvämlighet och kvalitet. MINI A TURE är verkligen alla föräldrars dröm eftersom barnen kommer att trivas i dessa sköna kläder. De flesta plagg har samma färgtoner och går därför att kombinera med varandra. Det finns bland annat härliga regnbyxor och täckbyxor i sortimentet.

Overaller i härliga färger och mönster gör ditt barn finast på lekplatsen så att ni kan vara ute i både ur och skur. Passa på att köpa ordentliga överdragsbyxor och tumvantar. En del av dem har hängslen så att byxorna sitter på plats ordentligt när leken blir intensiv.

Missa inte heller utbudet av luddiga och söta sparkdräkter, som är perfekta att ha på sig under en filt i vagnen. Kläderna är riktade till barn i olika åldrar och det gör att du kan återkomma till MINI A TURE även när barnet växer.

Bekväma overaller från MINI A TURE att tumla runt i

En riktigt bra jacka är en viktig investering och barnjackorna från MINI A TURE är inget undantag. Här finner du jackor i en uppsjö av olika modeller, både vinterjackor och regnjackor i flera olika färger och mönster.

Tonerna är ofta dova och enkla med nyanser av beige, rosa och blått. Många av jackorna har en ordentlig kapuschong som kan dras över huvudet när vindarna viner. Tack vare dragskon kan kapuschongen dras åt för att blockera kylan. Flera av jackorna har också avtagbar kapuschong.

Ett varmt foder håller kylan på avstånd och om barnet är lite fruset kan det ha en extra varm tröja under. Modellerna har också rymliga fickor där man gömma alla skatter som hittas under utflykten.

En av jackorna har en större ficka framme på magen och en sådan anorakmodell är verkligen det allra senaste. Muddarna skyddar mot ett hopp i snödrivan. Det finns också ofodrade jackor för vårväder och dagar när regnet faller. En av regnjackorna har ett sött mönster och fodrad stängning.

Värmande basplagg för veckans alla dagar

Förutom alla fina ytterplagg kan du också hitta andra plagg från MINI A TURE som blir barnens bästisar. När det är sovdags blir nattningen lite enklare med en gosig pyjamas att krypa in i. Du kan köpa pyjamasar i tvåpack i de enkla och fina färgerna grått och blått. De består av bomull och lite elastan vilket gör att plaggen är sköna mot huden. Det här är en unisex-modell som passar både flickor och pojkar.

Det finns även underkläder för tjejer och coola boxershorts med en resår med MINI A TURE:s logga på. Eftersom dessa plagg också är i bomull är de enkla att tvätta på höga temperaturer och håller därför kvaliteten.

Du hittar också söta mössor i den renaste ull som kan användas utan att ludda eller tappa passformen. Den unika mössan i blått eller rosa med en söt tofs är också väl tilltagen längst ner så att nacken skyddas extra. Kombinera med en varm halsduk, så slipper barnen att frysa.