182 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Libertine-Libertine

Upptäck en förförisk förening mellan trendig konventionalism och klassiska konturer. Det här är kläder för en ny smakgeneration med känsla för det tidlösa. Märket återspeglar mångsidighet och mångfald hos moderna människor. Kollektionerna är gjorda av högkvalitativa europeiska tyger och bygger på en förening mellan det chica Paris, det urbana Köpenhamn och det lediga Kalifornien. Resultatet är en avsiktlig sammandrabbning mellan olika stilkombinationer, och vi kan inte annat än älska detta moderna och tidlöst eleganta märke!

Ledig elegans hos Libertine-Libertine

Stilen hos det danska märket Libertine-Libertine präglas av användbara siluetter av modernt snitt. Designen är lättmatchad och den lediga estetiken ger en perfekt balans mellan det enkla och sofistikerade. Kläderna är alltid tillverkade av högkvalitativa material som imponerar. Sortimentet bländar med en snygg finish och en slående standard. Vi älskar hur Libertine-Libertine stämmer överens med en samtida livsstil som innehåller snabba kast mellan vardagar på kontor och drinkar på stan. Kollektionerna erbjuder plagg med integritet där fokus ligger på tyger, färg och detaljer. Det här är kläder som visualiserar visionen om hur arbetsdagar och kvällar flyter samman i våra storstadsliv.

För smakfulla stilföreningar

Vad vi förväntar oss hos moderna märken är en mix mellan casual och work wardrobe. Vi vill ha en unik och uppdaterad blandning av objekt som fungerar både till vardag och på fest. Därför har vi ett särskild gott öga till kollektionerna från Libertine-Libertine som alltid känns komfortabla, chica och up-to-date. Här hittar vi de senaste trenderna uppblandade med ikoniska klassiker. Raka byxor med vida ben ger en generös rymd till en tightare top, medan klänningsfodral gärna matchas med sneakers för en kul och självskriven kontrastverkan. Återupptäck din stil med detta danska märke som skänker oss ett mått av exklusivitet i det till synes enkla. Testa att addera minimalistiska smycken eller iögonfallande accessoarer till dina i övrigt mer nedtonade plagg från libertine libertine. Detta blir ett enkelt sätt att sätta ett personlig prägel på din look.