Populära filter
270 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Fräscht, feminint haute couture från USA - det är Juicy Couture! Det exklusiva varumärket skapades 1997, då de båda modebesatta väninnorna Gela Nash-Taylor och Pamela Skaist-Levy beslutade sig för att designa mjuka, sköna och högkvalitativa träningskläder i moderiktig stil. Sagt och gjort! Snabbt fick man stenkoll på vad som tilltalar tjejer och kvinnor och kollektionerna fylldes av färgstarka element, kreativa tryck och ett väl tilltaget mått av lyx och exklusivitet. Juicy Couture har därför blivit ett måste för alla sanna fashionistas! Det som började som en bekväm kollektion av mysiga fritidskläder har utvecklats till ett varumärke för alla tänkbara fashionabla produkter - inte minst skor! Stjärnor som Cameron Diaz, Jennifer Lopez och Paris Hilton kan alla skådas i de enastående kreationerna från Juicy Couture - ett tecken säkert som något på märkets framgångar!

Glamour och stil med fräsch design - Juicy Couture!

Gör en djupdykning i den underbara världen av lyxigt mode och lär känna Juicy Coutures mångsidighet. På Zalando hittar du trendiga flip-flops, sandaler och sneakers från det älskade märket. Färgglatt eller klassiskt naturfärgat, enastående detaljer och en komfort som överträffar det mesta kännetecknar Juicy Couture och har gjort märket älskat över hela världen! Kreationerna passar precis lika bra till vardagslyxen som till exklusiva tillställningar - Juicy Couture är alltid rätt! Ta del av en smula glamour och haute couture på Zalando.se - med Juicy Coutures enastående mode!

Avslappnad LA-lyx från Juicy Couture

Det amerikanska klädmärket Juicy Couture har bidragit till att myskläder har uppgraderats med besked. Med sina plagg arbetar märket nämligen för att mode ska få vara lika bekvämt som fint – användbart och skönt, men med en lyxig känsla, helt enkelt. 

Mjuka plagg som omfamnar dina bästa sidor

Märket är särskilt känt för sina mjukis-set i rikt velourtyg. Dessa är skapade för att du ska kunna känna dig snygg även under de dagar då du inte vill eller orkar anstränga dig. Med sköna byxor som inte är rädda för att framhäva dina kurvor, och tillhörande luvtröja med märkets Juicy-logga, gör det inget om du springer på någon du känner i mataffären. Tvärtom.

Glöm dina gamla mjukiskläder, med Juicy Coutures chica velourplagg känner du dig lika bekväm i soffan under en regnig dag, som på en powerwalk i stadsparken.

Plaggen i utbudet finns i både kaxiga och mer diskreta färger, vilket gör att du kan välja färg efter humör. Festligt lila, lysande rött, eller sobert svart? Eller varför inte överdel i en färg och nederdel i en annan? Du kan matcha precis som du vill – det är både kul och omöjligt att misslyckas. Ett annat sätt att skapa en hipp outfit är att kombinera joggingbyxor med en vanlig vit T-shirt, så att ögonen dras till byxorna som blir ett ordentligt statement.

Matcha med extremt "juicy" sneakers

Juicy Couture erbjuder även skor i sitt sortiment. De har samma koncept som plaggen – kombinationen lyx och bekvämlighet. Den stolta Juicy-loggan syns tydligt på alltifrån sandaletterna med platåsula i fina block-färger, till sneakers i neutrala färger. I skokollektionerna finns alternativ i både lekfulla och neutrala stilar.

Följ streetwear-trenden med ett par sneakers och en härlig luvtröja till dina favoritjeans, och du är redo för både söndagsbrunchen och tågresan. Kolla in märket som lyckats göra hippt mode av plagg som modeeliten tidigare mest fnyst åt.