Katalog

Populära filter
  • Kvinna
  • Barn
70 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Jockey har en brinnande passion för underkläder

Sedan 1876 har Jockey erbjudit kvalitetsprodukter skräddarsydda för människokroppen. Vad som började som ett familjeägt företag som ägnade sig åt att sy tåliga ullstrumpor åt skogshuggare har idag växt till att bli ett av världens mest kända märken. Deras passion finns i underkläder och de är ett av de ledande företagen inom sitt område, världen över. Jockeys breda sortiment innehåller högkvalitativa plagg med innovativ design, perfekt passform och oslagbar bekvämlighet.

Produkterna är designade efter deras värdeord påhittighet, livsglädje och pålitlighet i allt från design till passform och val av material. Det globala företaget finns i över 147 länder världen över och är en av världens främsta aktörer inom klädindustrin. Med ett öga för detaljer levererar de alltid trendiga produkter som både ser bra ut och känns bra på kroppen.

Bekvämlighet och stil när det är som bäst med Jockeys kalsonger

Jockey är pionjärer inom progressivt och innovativt skapande och tänkande. Deras sortiment följer alltid de senaste trenderna och går hand i hand med deras äventyrsfulla anda, vilket syns i deras produkter. Med behagliga material och en otrolig passform uppfyller deras produkter människans behov av bekvämlighet utan att kompromissa på passformen eller kvaliteten.

Här på Zalando hittar du deras breda utbud, allt från mjuka och sköna sovplagg till stilrena underkläder och sköna tröjor. Deras sortiment innehåller något för alla, oavsett vilken passform eller stil du föredrar. Här finns allt från mjuka pyjamasar till luftiga boxershorts och funktionella långkalsonger – allt för din optimala bekvämlighet.

Innovativ design för ditt eviga välbehag

Med hjälp av hållbara material av hög kvalitet skapar Jockey kalsonger och underkläder som både håller länge och som aldrig går ur modet. Deras löfte är att alltid vara dedikerade till att skapa hållbara produkter, både när det kommer till etik och miljö. Deras produkter följer tidlösa designtrender och är optimerade för människans frihet och självständighet, genom livets alla ögonblick.

Jockey är ett världsledande namn som står för utmärkt handarbete, unik design, ett speciellt vaksamt öga för detaljer och fantastiska materialval. Deras kläder är kända världen över – och av god anledning! När du väljer att handla dina nya underkläder från Jockey kommer du inte bli besviken. Oavsett om du är på jakt efter ett par nya kalsonger, en mysig morgonrock eller en bekväm pyjamas har Jockey alltid rätt val för dig. Upptäck hela det breda sortimentet här på Zalando och hitta dina nya favoriter redan idag!