Katalog

Populära filter
54 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Sätt något sött på barnens fötter – spanska IGOR håller året runt

I mer än 40 år har IGOR designat och producerat barnskor och stövlar. Varma vinterboots, färgglada sandaler och rejäla gummistövlar för regniga dagar. Alla modeller finns i storlekar från de allra minsta till större barn.

Vattentäta stövlar som gjorda för busväder

Många av stövlarna är förstås vattentäta och har en bred öppning som gör det lättare att trä på små fötter. Flera av modellerna har snörning högst upp på skaftet, som kan dras åt så att stöveln sitter stadigt på foton och inte släpper in regn eller snö. En del knyts med vanlig rosett medan boots för de minsta ofta har en så kallad "cord lock" där du eller barnet enkelt spänner till snörena istället för att behöva knyta.

Alla sandaler och stövlar från IGOR har sulor med ett djupt och rejält mönster som gör att barnet står och går stadigt, utan att halka. Välj mellan färger och stilar som klassiskt svarta och mer trendiga, färgglada modeller som kan matchas till dagens outfit. 

Skyddande sommarsandaler för alla stilar och smaker

Sandalerna från IGOR har remmar så att passformen kan justeras efter barnets fot. På de allra flesta modeller stängs remmarna med kardborreband så att barnet själv kan ta på och av sandalerna, vilket ökar självförtroendet och ger en känsla av självständighet. Den rejäla yttersulan ger ett bra grepp, även på hala underlag. Självklart kan sandalerna sitta kvar på foten i vattnet. Det skyddar de små fötterna fint mot skador och smärta vid badstränder där botten är grusig eller stenig.

Innersulan är formad för att ge stöd åt växande fötter. Sandalerna är också framtagna för att hålla för aktiv lek och hårt slitage, precis som stövlarna. Den långa hållbarheten gör även att skorna kan ärvas av syskon, utan påtagliga spår av slitage. Härligt, va?