Populära filter
brands
Färg
Pris
Behov
Konsistens
Finish
Täckning
56 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

IDUN Minerals – hudvård med naturliga ingredienser

IDUN Minerals hudvårdsprodukter är baserade på 100% högrenade mineraler och inget annat. De är framtagna med hjälp av forskare och experter inom hudvård, allt för att kunna säkerställa att du får rena och säkra ingredienser som tar hand om din hud på ett naturligt sätt.

Du kan med andra ord känna dig helt säker på att du får ta del av skonsamma produkter med hög kvalitet när du väljer IDUN Minerals. Deras vision är att vara en förebild för andra märken inom skönhetsindustrin när det handlar om hållbarhet och miljötänk. De flesta av IDUN Minerals produkter är veganska och de är aldrig testade på djur.

Sedan de grundades 2011 har de blivit allt mer populära, och speciellt uppskattade är de av personer med känslig hud. Eftersom ingredienserna är så pass snälla mot huden passar de utmärkt även för allergiker. Faktum är att IDUN Minerals är det enda företaget som rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet. Så om du är ute efter extremt skyddande och vårdande produkter är valet alltså ganska lätt.

Smink för dig som uppskattar naturlig skönhet

Här hittar du ett noga utvalt sortiment av IDUN Minerals hudprodukter. De erbjuder bland annat makeup som foundation, concealer, puder, rouge, primer, mascara och eyeliner. Dessa sminkprodukter är perfekta för dig som vill kunna känna dig pigg, fräsch och naturligt vacker. De naturliga ingredienserna som zink, järn, titan och vitamin E ger en väldigt skön och lätt känsla.

Eftersom dessa makeupprodukter inte täpper igen porerna känner du dig knappt sminkad. Du undviker den spacklade känslan som kan komma med många andra sminkmärken och du får istället en känsla av naturlig frihet. Huden kan andas samtidigt som sminket framhäver dina vackra drag.

Om du inte trivs i foundation kan du testa att använda en färgad dagkräm som ger lite täckning utan att ge en sminkad känsla. Om du istället faktiskt vill ha en mer täckande look så finns det foundations även för dig. I det här utbudet kan du välja ut det smink som passar dig och dina behov.

Vårdande hudvårdsprodukter för alla hudtyper

IDUN Minerals erbjuder även dagkrämer, nattkrämer, ansiktsrengöring och ansiktsvatten som vårdar din hud innan och efter du sminkar dig. Det är inget måste, men bästa resultat får du om du kombinerar och inkluderar alla produkter från serien i din hudvårdsrutin.

Hudvårdsprodukterna är anpassade för flera olika hudtyper så du kan välja en variant som passar just dig. Det finns till exempel krämer för fet, normal eller torr hy. Krämerna är mjukgörande och innehåller speciella ingredienser som havreolja och hyaluronsyra som tillför extra fukt.

Här finns även läppbalsam och nagelolja så du kan ta hand om alla delar av din kropp. Produkterna är parfymfria för att ge en så naturlig känsla som möjligt. Om du vill unna din hud något extra kan du investera i ett serum som återfuktar din hud på djupet. Eller varför inte en ansiktsskrubb som tar bort döda hudceller och mjukar upp huden. Oavsett vilken produkt från IDUN Minerals du väljer kan du känna dig trygg med att din hud får den näring den behöver.