Katalog

Populära filter
31 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Ta ditt hår till nästa nivå med Fudge

Fudge är det coola, brittiska hårföretaget som hjälper dig att maxa din stil. Här på Zalando kan du både hitta produkter att använda när du tvättar håret och stylingprodukter.

Du som är noga med att shoppa hållbart kan ha gott samvete med vetskapen om att Fudge jobbar med hållbarhetsfrågor genom att minska plasten i sina förpackningar. Dessutom är burkarna och flaskorna återvinningsbara, och det gäller även sprejflaskorna.

Det spelar ingen roll om du vill få till glamorösa Hollywood-lockar eller en busig saltvattenlook – Fudge har stylingprodukter som hjälper dig att få rätt resultat. Det finns både produkter för kort och långt hår.

Upptäck effektiva produkter från Fudge

När du har färgat håret vill du såklart att färgen ska hålla sig fin så länge som möjligt. Men ibland kan gula toner framträda som behöver särskild behandling. Med ett silverschampo från Fudge kan du tillföra violett pigment som neutraliserar gula toner i blont hår. Om du har väldigt slitet hår efter blondering finns det också produkter från Fudge som tillför fukt och vårdar håret samtidigt som det korrigerar färgen.

Fudge har även schampo för brunt hår som skiftar i orange eller rött. Glöm inte att använda ett balsam från samma serie som schampot för en komplett behandling. Ett serum som tillför glans ger håret lyster och hjälper färgen att se ännu mer intensiv ut.

Så använder du Fudge produkter

Innan du använder stylingprodukter från Fudge är det bäst att läsa på förpackningen för att ta reda på exakt hur just den produkten ska användas. Vissa produkter ska användas i blött hår, vissa när du fönar håret och andra i torrt hår. En del kan användas i både blött och torrt hår beroende på vilket resultat du vill uppnå.

Det flesta produkterna innehåller värmeskydd, vilket är perfekt om du planerar att använda värmeverktyg såsom en plattång eller fön. Se till att produkten är välfördelad i hela håret, och särskilt i topparna. När håret är torrt kan du till exempel använda ett vax eller ett stylingpuder som tillför volym.

Om du har lockigt eller vågigt hår naturligt och vill förstärka dina lockar är det oftast bäst att använda produkter när håret är handdukstorkat. Krama in produkten och låt lockarna på så sätt krypa ihop. Låt håret självtorka eller använd en diffusertratt på fönen. Håret blir annars lätt frizzigt om du fönar det och det får flyga fritt.