Katalog

Populära filter
158 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Handgjorda skor i högsta mode från Evita

Det europeiska modemärket Evita har mer än tio års erfarenhet av att skapa högkvalitativa handgjorda skor. Här står kvalitet i centrum och du får därför välgjorda och stilrena skor. Här har man satsat på klassiskt mode snarare än trendkänslighet. Du hittar därför produkter att investera i som inte kommer att gå ur tiden.

Hos Evita har man valt att strunta i konventioner och måsten och i stället följa magkänslan genom att skapa hållbara och tidlösa produkter. Samtidigt är skorna gjorda för att vara bekväma så du oavsett klackhöjd känner dig bekväm. Hos Evita vet man att komforten gör stor skillnad för självförtroendet, och för att du ska se så bra ut som möjligt behöver du därför inte bara snygga skor men även bekväma skor. Med sin höga standard på kvalitet kan du både shoppa med gott samvete och vara säker på att få skor som får uppskattande blickar.

Klassisk elegans och sofistikerad femininitet med Evita-stil

Evita-stilen är en elegant och feminin stil. Den är klassisk och tidlös. Här hittar du skor som är en bas i garderoben och som du alltid kommer att återkomma till. Evita har skapat kollektioner med produkter som passar för jobb, utekvällar och högtider. Här hittar du olika klackhöjder men med samma höga kvalitet och komfort.

Varumärket har satsat på en klassisk och sofistikerad femininitet. Här är det diskreta guldsmycken och rött läppstift som är stilen. Kvinnan som varumärket designar för har en vuxen och världsmedveten stil. Produkterna är designade för någon som är både modemedveten och vet vad hon vill ha.

För att skapa så högkvalitativa produkter som möjligt har varumärket använt sig av lyxiga material som äkta läder. Varje produkt är handgjord i processer som innebär mer än 100 individuella steg som alla ses över för kvalitetskontroll. Ingen produkt lämnar fabriken utan att den mött den höga kvalitetsstandarden.

Hållbarhet för en bättre framtid

Hållbarhet är inbyggt i varumärkets grund genom att Evita fokuserar på att skapa produkter som både håller i stil och kvalitet för flera säsonger. Genom att undvika att designa för kortvariga trender får dina Evita-skor en lång livslängd.

Alla produkter är handgjorda i Europa vilket gör att fraktlängd minskas. Detta ger en mindre miljöpåverkan än produkter som skeppas långa sträckor. Genom att kvalitetssäkra varje steg av den handgjorda processen kan varumärket även säkerställa och följa att processen är klimatvänlig och skonsam för både människor och natur.