Katalog

Populära filter
20 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Eisbär

Den här säsongen värmer vi oss i stickad trend från Eisbär. Deras huvudbonader är utmärkta för både vintersport och fritid. Vi älskar hur de enkelt matchas till såväl sportutrustning, som våra vardagliga outfits. Det som får märket att sticka ut är den ribbstickade strukturen och innovativa mönster i spännande färgkombinationer. Med ett värmande foder i fleece håller de kylan på behändigt avstånd oavsett vinteraktivitet.

Tempererad trend från Eisbär

Att behålla stilen även under stränga väderförhållanden med iskyla är inte enkelt, men Eisbär gör det möjligt med sina snygga accessoarer. Vi väljer att komplettera våra vintriga outfits i virkat från detta tyska märke. Kollektionerna består av mössor och halsdukar som passar alla smaker och stilar. Om du föredrar en mer minimalistisk och återhållsam riktning finns en uppsjö av enfärgade alternativ. Svart och vitt är alltid lika lättmatchat och funkar till alla dina ytterplagg. En ribbstickad mössa kompletteras alltid med märkets snygga logga på fronten. För dig som gillar knalliga kulörer och melerade mönster har även du hittat helt rätt när du blickar mot Eisbär. De är experter på att skapa snygga effekter med hjälp av kontrasterande färger.

Mota kylan i snygga accessoarer

Älskar du vintersport? Vi också! Därför är vi extra glada att kunna värma oss i backen med hjälp av fräscha tillbehör från Eisbär. Mössor och andra öronvärmare blir våra bästa kompanjoner vid utförsåkning, alpina sporter och vinterpromenader. Med en ultimat passform som alltid sitter på plats får vi en skön känsla hela dagen. I en materialmix av ull och polyester får du en behagligt tempererad huvudbonad som dessutom andas. Med Eisbär slipper du svettiga pannor som sedan kyler ner dig. Genom att kombinera med deras bylsiga och värmande halsdukar får du en lika trendig som värmebevarande look. Matcha upp med stickade tröjor, fodrade täckjackor och ett pannband eller en mössa från Eisbär för maximal motståndskraft mot kylan.