Katalog

Populära filter
20 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Disney

Färgstarkt och fantasifullt är ledorden i designen från Disney kläder för barn. Här möts vi av alla våra favoritfigurer från samtliga av storfilmerna och serierna. Möt klassiker som Musse Pigg och hans vänner, Anna och Elsa från Frost, Spindelmannen och Batman, eller populära tryck från Nalle Puh och Bilar. Alla har vi våra hjältar och förebilder och vad kan vara bättre än att få klä sig med favoriterna?

Låt dagdrömmarna gå i uppfyllelse med Disney

I kläder från Disney blir det roligt att klä sig för de minsta. Gör varje morgon till ett nytt äventyr genom att låta de små hoppa i mjuka t-shirts och leggings med tryck från filmens värld. Ett set känns helrätt för våra yngre förmågor och därför finns flera roliga kombinationer med parade över- och underdelar. Mixa och matcha för nya älsklingskombinationer. I mjuka bomullsmaterial med lite stretch är det här töjbara kläder som är anpassade för bus och lek. Även för de allra minsta spädbarnen finns söta bodys och tuffa dräkter. Värm små frusna fötter i vackra strumpor med mönster i kreativa färgskalor och pudriga pasteller. Dessa lägger grunden för sköna skor från märkets sneakerskollektioner, som har maximal greppyta mot olika underlag.

Maximera leklusten med Disney

I kollektionerna från Disney finns plagg för alla säsonger och aktiviteter. Bygg från grunden med t-tröjor och tights, eller värmande lager med fleecejackor och sweatshirts. Rundade halsringningar och inslag av töjbart elastan maximerar rörelseförmågan. Barn vill ha sköna plagg som aldrig sätter stopp för dagar fulla av nya upptåg. Söta jerseyklänningar är utmärkta för barnkalaset med kompisarna och bärs gärna över ett par kalasbyxor tillsammans med sandaler. Sommartid väljer vi badkläder med glada motiv med våra favvo-figurer från Disney. Surfshorts, bikinis och baddräkter med snabbtorkande förmåga är utmärkta i vatten och när man bygger sandslott. Vi älskar dessa snälla, knasiga och mysiga motiv från filmens värld som sätter ett leende på våra och barnens läppar.