Katalog

334 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

DIM är den franska underklädesjätten som stadigt har levererat utsökta plagg ända sedan 1953, och var bland annat först på marknaden med sömlösa strumpbyxor. De producerar underkläder för både dam och herr, och är kända för att hålla hög standard, ha bra passform och för sina varierade och tjusiga designer. Män kan välja mellan snygga boxers eller briefs, och för kvinnor finns det en uppsjö av bh:ar, trosor, shapewear med mera.

DIM producerar allt från sportiga och funktionella plagg till vackra och sensuella kreationer som passar varje enskild kroppsform - oavsett vad du har för behov så har DIM underkläderna för just dig! Att bära fina och välsittande underkläder känns fräscht och framför allt ger de den där riktigt exklusiva känslan av välbehag. När man känner sig snygg och bekväm ända in på bara kroppen så får självförtroendet sig en extra boost, så unna dig smakfulla underkläder från DIM.

Underkläder från DIM - vardagslyx när den är som bäst

Zalando har ett brett utbud av underkläder för både honom och henne av det lyxiga märket DIM. Män kan välja mellan flertalet typer av underbyxor med varierande passform och material för att just du ska kunna få maximal komfort. För kvinnor finns det otaliga vackra trosor och bh:ar, både mjuka varianter för aktiva dagar och kvinnliga designer med bygel för lite extra lyft och stöd. Underkläderna från DIM finns både i klassiska utföranden såväl som med läckra mönster och djärva tryck - kollektionerna är en fröjd för ögat! Vad sägs om att mixa och matcha för en riktigt kreativ och lekfull look?

Det finns många sätt att sätta guldkant på vardagen och att bära exklusiva underkläder är för många en stor hit - vad kan då vara mer tilltalande än att klä sig i delikata franska dessouer? Ta dig en titt i Zalandos webbshop och se ut dina favoriter från DIM!