Vinterjackor för dam

1 988 artiklar

Vinterjackor till dam

Temperaturen kryper neråt och det är dags att rusta sig mot minusgraderna genom att hitta säsongens ytterplagg. Vinterjackor kommer i flera olika utföranden och vilken du väljer är en fråga om tycke och smak lika mycket som ändamål. Beroende på hur vi rör oss och var vi bor har vi lite olika krav på våra vinterjackor. Tur då att det finns så många varianter att välja bland. Ämnar du bära den mestadels på fritiden under mer casual förhållanden ska du med största sannolikhet satsa på ett vind- och vattenavstötande skal i ett material som polyester. Varmt foder med dun eller syntet ger ett bra skydd mot riktigt kalla dagar. Parkas är en riktig vinterklassiker och med kapuschong värmer det extra skönt över mössan. Detta är din lifesaver på tundran eller under riktigt råkalla dagar i city.

Stilfulla sätt att slippa frysa

Vilken längd på vinterjackor ska man satsa på? Midjelånga varianter är praktiska i city medan de knä- eller hellånga varianterna passar riktigt bistra områden. Tänk på att jackor som går över knäna minskar rörligheten och därför inte lämpar sig så bra för vintersporter. En hyfsat figurnära modell som ändå ger andrum gör dig smidig och flexibel trots flera lager. Vi på Zalando tycker att det är lika rätt att välja monokroma vinterjackor i nyanser som svart eller grå som att gå på mer färgstarka och accentuerande kulörer som röd eller blå. Inte minst hjälper de till att liva upp i höstmörkret. Om du önskar en något tunnare vinterjacka bygger du lager på lager och matcha med skinnhandskar och en rejäl halsduk. Det finns många sätt att få till en värmande säsongslook och samtidigt bibehålla stilen.

När vintern kommer smygandes eller kanske dyker upp som en blixt från klar himmel finns inte mycket annat att göra än att rätta sig i ledet och klä sig ordentligt! Men de högkvalitativa och varma vinterjackorna på Zalando ser till att du kan ha en trendig stil samtidigt som du slipper frysa. En bra vinterjacka på våra breddgrader bör klara såväl regn och rusk som snö och kyla eftersom man aldrig vet vilka spratt vädergudarna vill spela en. Och även om vinterjackan ofta är rejäl och varm finns det ingen anledning att inte ha en snygg stil. Kombinera med en vacker halsduk, mössa eller nåt annat passande för årstiden och lyft din snygga vinterjacka ytterligare.

Stilfull vinter - Med vinterjackor från Zalando!

Det stora utbudet av vinterjackor på Zalando ställer dig i valet och kvalet. Vilket märke vill du ha? Vilken färg, modell och design? Vi har vinterjackor för kvinnor i alla åldrar och oavsett om man bor i norr eller söder. Kanske kan en jacka med en mysig fuskpälskrage vara nåt? Och är det sportiga vinterjackor du behöver kan vi rekommendera en titt i vår avdelning för sportkläder - med våra skidjackor och snowboardjackor. Varmt och skönt, snyggt och praktiskt - vinterjackor från Zalando! Välkommen!

Missa inte:

Vinterskor

Ullstrumpor

Paraply

Mössor

khujo

Desigual

Bench