Katalog

Populära filter
26 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Dakine föddes ur ett dynamiskt surfkollektiv

Historien om Dakine börjar på Hawaii, men framgångssagan slutar långt därifrån. De senaste decennierna har Dakine etablerat sig som ett märke för sportutövare och erbjuder vassa plagg för snowboardåkare, cyklister och vagabonder. Från början inriktade de sig på att hjälpa surfare som hade problem med sina kläder och utrustning.

Dakine har tagit på sig rollen som innovatörer och problemlösare och skapar praktiska sportkläder för en mängd äventyr, oavsett väderlek och årstid. Numera håller Dakines medarbetare till i Oregon och lyfter fram förstklassiga material som klarar vatten, väta och vind.

Packa ner allt du behöver i Dakines snygga ryggsäckar

Alla som letar efter en praktisk och rymlig ryggsäck kan se fram emot att botanisera bland Dakines snygga modeller. Ryggsäckarna har justerbara remmar och generöst med fack där du kan förvara alla dina viktigaste saker som plånbok, nycklar eller accessoarer. Det lite större facket är perfekt för en varm tröja eller kanske din laptop. Tyget består av polyester och är därför vattenavvisande så innehållet inte förstörs när du är ute i regnet.

Du hittar säkerligen en ryggsäck som passar din personliga stil eftersom det finns allt från färgglada och mönstrade väskor till svarta och stilrena varianter. Några av dem är också flerfärgade med utstickande detaljer på både remmar och sidor. Det finns en mängd justeringsmöjligheter, som till exempel ett gummiband med dragsko som löper tvärs över ryggsäcken.

Du hittar också en snygg sportväska med plats för alla dina träningskläder i Dakines kollektion. De har både handtag och axelrem så du kan bära väskan på ett sätt som passar dig.

Dakine är cyklistens bästa vän

Vardagsryggsäckar i all ära, men ibland behöver man en riktigt ordentlig väska som rymmer lite mer under cykelturen eller vandringen. Friluftsälskare vet att man ska packa ner kläder och utrustning för alla väder och inte heller glömma den viktiga vattenflaskan.

Dakine erbjuder en fin vätskeryggsäck för damer i flera, stilfulla färger som orange eller lila. Ryggsäcken har flera smarta funktioner som ett hjälmfäste, en bröstrem och ett höftskärp för god stabilisering. Du kan också få plats med din dryckesflaska i ryggsäcken. Smidigare än så blir det inte med ryggsäckarna som rymmer många liter.

Rusta dig för utomhusaktiviteter med en luftig t-shirt i fuktabsorberande polyester. De bekväma fingervantarna sitter ordentligt på handen tack vare en blandning av elastan och polyester. Fingervantar i en åtsittande passform gör att du får bättre grepp runt cykelhandtaget och maxar cykelrundan utan problem.