Katalog

Populära filter
52 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Året runt med Chelsea

Chelsea erbjuder de svala och sköna sommarklänningarna som är ett måste under årets varma och soliga dagar. När hösten börjar smyga sig på har de tunnare jackor och västar upp till dunjackorna som låter dig uppleva allt det mysiga med vintern utan att frysa. Chelsea är med dig årets alla årstider.

En solig sommar med Chelsea

Klänningarnas tunna tyg är svalt och skönt sommarens varma dagar. Det tunna tyget gör också att klänningen inte känns tung och tyget följer dina former på ett naturligt sätt. Med omlottringningen och bälte i midjan anpassar sig klänningarna efter dig.

Deras kjolar är gjorda i samma svala, sköna tyg som klänningarna och de har resårdetaljer vid midjan så att de sitter kvar utan att sitta åt. Det är lätt att variera stilen med kjolarna. Med ett linne eller topp blir det en bra outfit för lata sommardagarna. Om du matchar kjolarna med en blus eller skjorta blir det lite mer uppklätt för till exempel en middag.

Både kjolarna och klänningarna finns i glada och starka färger som lyser upp dagen. Om du vill ha något enklare erbjuder de även klassiskt vita och svarta plagg.

Den mysiga vintern med Chelsea

Efter sommaren kommer hösten och vintern med allt vad det innebär. Chelsea har västar, rockar och jackor för alla tillfällen. De har enkla, stilrena kappor och jackor som aldrig kommer kännas omoderna samtidigt som de stöter bort vind och vatten. Under våren och hösten kan du kombinera deras stilrena västar med den där älskade, stickade tröjan du har hemma. Om du hellre vill ha en hel jacka erbjuder Chelsea även tunnare jackor i till exempel flanell som passar bra med ett par tights eller tajta byxor och ett par ankelhöga kängor.

Med Chelsea har du kläder för alla årets årstider och deras stilrena design gör att du kan använda plaggen i flera år. Det svala och det varma finns hos Chelsea.