Katalog

Populära filter
40 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Callaway – stilfulla golfkläder för både kvinnor och män

När det kommer till funktionella och bekväma golfkläder är Callaway ett märke som verkligen levererar. Plaggen är tillverkade med komfort och stil i åtanke och används av golfspelare över hela världen.

Välsittande klädesplagg från ett legendariskt sportmärke

Callaway är märket som förser golfvärlden med ett mångsidigt utbud av välsittande och funktionella premiumplagg i olika modeller. De grundades med drömmen om att skapa ett framgångsrikt golfmärke som skulle hålla riktigt hög kvalitet. Med tanke på att märket idag är ett av golfvärldens mest framstående, så kan vi lugnt säga att de har lyckats.

När det gäller utomhussporter är det viktigt att kläderna sitter bekvämt och dessutom är tillräckligt flexibla för att du ska kunna ta ut dina rörelser ordentligt. I kollektionerna hittar du gott om fina plagg som är både funktionella och sköna att ha på dig – även när golfrundan drar ut på tiden. Det beror på att plaggen är tillverkade i mjuka material som håller värmen och dessutom låter huden andas.

Stilrena och klassiska golfplagg i modern tappning

Ett plagg som ofta associeras med golf är pikétröjan. Hos Callaway hittar du det klassiska plagget i många olika färger, som till exempel orange och blått. Men det finns också plagg för den mer modemedvetna golfspelaren, som till exempel snygga kjolar och stilrena bälten.

I kollektionerna finns flera produkter i enfärgade nyanser som grått och svart, men också mönstrade och färgglada alternativ. Märket har många välsittande och fina plagg för både den erfarne golfaren och för nybörjaren.

I Sverige kan vädret vara mycket opålitligt och för kyligare kvällar är det skönt att använda en fleecetröja.I utbudet finns flera olika modeller och färger som både klarar av att stå emot vind och samtidigt hålla dig varm. Tröjorna har dessutom en elegant design som gör att de lätt kan matchas med dina övriga plagg.