Katalog

58 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Det spanska modeföretaget Buffera har baserats på en originell idé som man än så länge är ganska ensam om inom fritidsmodet – multifunktionella huvudbonader. Konceptet kallas för Buff, efter ”bufanda” som betyder halsduk på spanska, och innebär att ett och samma plagg kan bäras som mössa, halsduk, pannband, balaklava eller om handleden. Allt beror på vilket behov du har för tillfället. Det hela började med att spanjoren Juan Rojas behövde ett praktiskt plagg vid terrängkörning med motorcykel som kunde sitta på plats och skydda hals, nacke och även kunna dras över huvudet om nödvändigt. Han kom på idén att ersätta det tvådelade alternativet, mössa och halsduk, med en ny produkt som han kallade för Buff. Företaget Buffera grundades 1998 och blev en omedelbar framgång och i dag säljs de innovativa produkterna över hela Europa och även i Nordamerika. Plaggen finns för både herr, dam och barn.

Beställ den praktiska huvudbonaden Buff från Zalando!

Originalplagget från Buffera är format som ett långt, elastiskt rör. Numera finns det dock många olika varianter som ser ut på lite olika sätt – titta efter i Zalandos webbutik för att får att hitta din favorit. Succén med Buff beror delvis på kvaliteten på tyget – det görs i speciellt framtaget mikrofiber som är både mjukt och töjbart, vilket ger en skön och behaglig känsla. En annan viktigt faktor är naturligtvis designen – härliga färger och mönster gör att du gärna vill ha en scarf eller mössa från Buff som en del av din vinterklädsel.

Buff används både av proffs som behöver skydd mot sand, kyla eller värme utomhus i sitt jobb eller sin sport, och av modemedvetna konsumenter som vill ha en snygg och praktisk accessoar till fritidsklädseln. Beställ din Buff halsduk från Zalando, så får du ett snyggt och bekvämt vinterplagg som kan användas precis som du behagar.

Missa inte:

Skidkläder

Outdoor

Snowboardkläder

Stickat

Cykelkläder