För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.

Katalog från Antioch

Varumärke
Pris
105
105
1515
1515
krkr
Tillfälle

37 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1
T-shirt med tryck - white/pink Träningsbyxor - orange LETTER - T-shirt med tryck - olive green ALIENATION GENERATION UFO - T-shirt med tryck - white T-shirt med tryck - pink Träningsbyxor - taupe RIPPED SPRAY ON - Jeans slim fit - light blue wash POWER CONTROL DECEPTION - T-shirt med tryck - grey marl Kostym - blue ANTIOCH WASHED BLACK STRETCH - Jeans slim fit - washed black Jeansshorts - light vintage indigo CLASSIC RECTANGLE LOGO - T-shirt med tryck - grey marl Kostym - black/grey

Coolt streetmode från London. Antioch startade som ett litet kollektiv av modedesigners efter att ha identifierat en lucka i utbudet av herrkläder. Med sin bas i superhippa East London, blev de snabbt ett växande och snabbrörligt varumärke som erbjuder ett stort produktutbud med mervärde. Genom att uteslutande jobba med de bästa av tyger, tvättar och detaljer, är det här mode du inte hittar någon annanstans. Vi älskar den nedtonade variationen hos plaggen. Antioch jobbar gärna i en jordnära palett med mycket grått, vitt och svart. Istället får attribut som tonade mönster, prints och logotyper stort utrymme i kollektionerna. Vi älskar den här supertrendiga stilen som andas senaste gatumode från London. Vi placeras direkt i den coola modestaden.

Så bygger vi den ultimata stilen

Kollektionerna från Antioch består till största delen av användbara basplagg och jeansmode. Därför bygger vi helst den optimala stilen med ett par av märkets jeans i säsong. Vi gillar de riktigt slitna med en bas i svart eller blå. Sedan är det givetvis en lång- eller kortärmad t-tröja som gäller. Vi tillber trenden med stora logotyper på plaggen och är därför glada att märket har ett sådant stort utbud med sin egen logga. Vi gillar särskilt de monokroma plaggen med sportigt streetiga influenser. Vi bär gärna en något längre t-shirt över våra jeans till ett par sneakers i skinn. Accessoarer som keps och ryggsäck gör looken fulländat cool. Dessutom är vi glada över den breda variationen hos Antioch. För välklädda dagar på kontoret toppar vi upp looken med en blazer i jersey för en casual välklädd siluett. En kyligare höstdag slänger vi på oss en svart vinjacka med huva som ramar in vår outfit perfekt. Komfort, kvalitet och trend är ledorden hos Antioch och vi hänger med in i nästa säsong.