Katalog

44 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Aigle

Nu förenar vi främsta mode med funktion genom att sko oss i det senaste från Aigle. Detta franska skomärke har en lång erfarenhet och det gör verkligen avtryck i designen. Stövlar och kängor i olika utföranden är deras signum. I omsorgsfulla materialval, som skinn och naturgummi, levererar de skyhög kvalitet till våra fötter.

Tid för funktionell trend med Aigle

Hos Aigle finns skor för hela familjen. Vi vänder oss till märket för att hitta stilrena boots med en robust sula och snygg finish. Det här är användbara skor som fungerar lika bra till jobbet som på fritiden. Bär dem till jobbet tillsammans med säsongens jeans eller tygbyxor, för att sedan para dem med valfri fritidsbyxa under ledigheten i naturen. För de yngre finns stövlar med högt eller lågt skaft i lekfull design och med kreativa mönster. Vi stoppar fötterna i ett par Aigle i ur och skur. Plötsligt finns det inget dåligt väder, när märket håller våra fötter torra och varma året om. Anpassa skorna efter säsongernas svängningar genom funktionell och kreativ design från denna franska favorit.

Bättre boots för alla tillfällen

Aigle lyckas som få andra märken göra det praktiska till typisk trend. Det är svårt att inte förälska sig i föreningen mellan funktion och mode. Inte sällan hittar vi gummistövlar i form av ankelboots med klack som funkar utmärkt även till den chicaste trenchcoat. Ta makten över naturen genom att stänga ute regn och rusk med snygga nyckelplagg från Aigle. Vintertid finns det även fodrade stövelalternativ som värmer skönt. Utbudet levererar dessutom terrängskor och vandringskängor för dig som älskar friluftsliv. Vi älskar variationen mellan jordnära minimalism i dova färger och vågad variation i form av knalliga kulörer och mönster. Här matchar du lika enkelt regnrocken i city som i svampskogen. Kombinera komfort och personlighet i snygg och smart design från Aigle.