Populära filter
  • Man
  • Barn
21 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Ahlvar Gallery erbjuder tidlös elegans

Bakom märket Ahlvar Gallery står grundaren och designern Frida Ahlvarsson. Hon startade varumärket med målet att skapa tidlösa och mångsidiga klädesplagg för den sofistikerade och rebelliska kvinnan. Märket tar sin utgångspunkt i den klassiska silkesblusen, och bygger utifrån den unika och nytänkande kollektioner där silke är den röda tråden. Resultatet är feminina silhuetter som samtidigt utstrålar attityd.

Produkterna från Ahlvar Gallery erbjuder nya perspektiv på din garderob. Du behöver inte köpa en hel outfit för att få till en känsla av helhet. Kläderna från det här varumärket ska kombineras med det du har hemma, och kan användas för att lyfta, kontrastera, eller smälta samman med dina övriga kläder. Märket ger dig chansen att vara verkligt kreativ och att integrera silke på ett sätt som passar din stil.

Ahlvar Gallery-produkter håller över tid

I vårt sortiment av produkter från Ahlvar Gallery hittar du magiskt flödande kreationer i silke, samt praktiska basplagg att kombinera dem med. Kläderna från varumärket är designade i en nedtonad, klassisk färgskala som gör dem lätta att matcha ihop med din övriga garderob. Ahlvar Gallerys kollektioner kännetecknas av ett sensuellt uttryck som är väl avvägt och smakfullt.

Hos det här varumärket hittar du klädesplagg gjorda för att hålla under lång tid. Ahlvar Gallery-produkter är tillverkade i högsta kvalitet, och är inte bundna till säsongstrender. När du köper kläder från det här märket kan du vara säker på att du kommer att använda det under en lång tid framöver. God kvalitet och tidlös design är viktiga faktorer för en hållbar garderob.

Låt dig inspireras av silke

Ahlvar Gallery kommer att få dig att se på silke på ett helt nytt sätt. Kläderna från det här varumärket är lätta att anpassa och använda vid alla typer av tillfällen. Silke associeras ofta med fest, och bland varumärkets produkter finns mycket riktigt klänningar, kjolar och blusar som passar perfekt när du vill klä upp dig lite extra. Men glöm inte att samma kjol kan kombineras med en skjorta eller t-shirt och användas till vardags.

När det handlar om hur du ska bära kläderna från Ahlvar Gallery är det endast fantasin som sätter gränserna. En av silkets unika egenskaper är kontrasten det skapar till andra material. Prova att kombinera en kjol i silke med en stickad tröja, och upptäck hur plaggen framhäver varandra. Testa även att matcha silkets sensualitet med plagg i grövre material, eller ett par slitna stövlar, för att skapa ett dynamiskt uttryck.