Datorfodral & väskor

Populära filter
267 artiklar

Datorfodral förlänger livet på din dator

Ett ordentligt datorfodral är viktigt om du bär med dig din dator överallt för att skydda den mot yttre faktorer som kan skada den. Om du till exempel förvarar din dator löst i väskan kan damm och andra partiklar enklare komma in i fläkten och snabbare förstöra den. Ett annat problem är när man tappar väskan eller går in i något kan datorn lätt ta skada. Idag hittar du tidlösa och stilrena datorfodral som inte bara skyddar men som också fungerar som en sofistikerad accessoar till din outfit.

Innan du väljer vilket fodral som passar dig är det en bra idé att veta vilken storlek din dator är så du kan välja ett som passar perfekt för att skydda den på bästa sätt.

Väskor när du behöver ta med mer än bara datorn

Väskor är ett bra alternativ om du inte bara vill ha ett fodral till din dator. Datorväskor har ett fack som är extra fodrat för att skydda din dator lite extra. Dessutom kommer väskorna med olika fack där du kan förvara andra viktiga värdesaker.

Modellerna skiljer sig åt och du kan välja mellan allt från en klassisk, elegant portföljväska till en mer praktisk ryggsäck. Materialen skiljer sig åt från vardaglig polyester till flott läder. Vissa av väskorna har dessutom fokuserat extra på mindre detaljer för att få den att stå ut lite extra i mängden, så som söta gulddetaljer eller ett smart axelband så du slipper bära väskan i handen.

Moderiktiga laptopfodral gör vardagen enklare

Vissa laptopfodral och väskor är så pass moderiktiga så att du enkelt kan ta med den till festen eller lunchen efter du är klar med jobbet eller skolan. Du hittar även märken som erbjuder ett helt kit med både väska och datafodral så att du enkelt kan bestämma om du vill bära med datorn eller ej.

Du hittar datorfodral från kända märken men även märken som ännu inte är lika väletablerade. Fodralen samt väskorna kommer i allt från mer neutrala färger i vitt, brunt, svart och beigt till mer färgglada i roliga mönster beroende på hur du vill förvara din dator.