Väskor till herr

Populära filter
3 421 artiklar

Väl avvägda väskor för herr

När det kommer till att investera i en väska rekommenderar vi att ta ett steg tillbaka och planera ditt inköp extra noga. Med ett gäng praktiska och snygga väskor i din ägo blir både vardagens fläng och längre resor så mycket enklare att genomföra. Tänk på i vilka olika situationer du behöver en väska, vad du brukar ta med dig, och vilken stil du vill att väskan ska ha.

Ytterligare en anledning till att välja din väska noggrant, är att en väska av god kvalitet och i slitstarkt material kan hålla i många år. Ni kommer att dela många erfarenheter tillsammans, och därför är det viktigt att väskan passar såväl dina praktiska behov som din övriga stil. En sista faktor att ta hänsyn till är att väskan är bekväm att bära, inte minst när du färdas längre sträckor.

Väskor i vardagen för herr

I vardagliga situationer, när du behöver ha med dig få saker, rekommenderar vi en snygg bältesväska. En bältesväska motsvarar det som tidigare kallades för magväska, och går även utmärkt att hänga på axeln tvärs över bröstet. Bältesväskan rymmer det viktigaste: plånbok, nycklar, telefon och kanske ytterligare några småsaker. En bältesväska märks knappt av när du bär den, och samtidigt har du dina värdesaker nära inpå kroppen.

För arbetspendling kan du välja mellan några olika varianter. Om du transporterar en laptop eller skrivplatta varje dag är det smart att välja en väska som innehåller ett särskilt fack för denna. Om du inte behöver mycket mer än så kan ett enkelt fodral, en axelremsväska, eller en portfölj fungera fint. Om du däremot även brukar ta med en matlåda eller andra praktiska saker kan en ryggsäck passa bättre. På Zalando kan du hitta många ollka typer av praktiska väskor i vardagen för herrar.

En väska som passar dig

Till tillfällen då du behöver lite mer packning har du möjlighet att välja mellan t.ex. en ryggsäck, en träningsväska eller en weekendväska. Weekendväskan är ett bra val när du ska vara borta en natt eller två och behöver något ombyte, din necessär och kanske en bok eller laptop. Om du ogillar att bära en väska i handen eller på axeln kan en större ryggsäck eller en rullväska vara alternativ.

Oavsett vilken sorts väska du är ute efter har du stora valmöjligheter vad gäller utformning och stil. En bältesväska kan vara allt mellan en färgstark variant i nylon från ett sportvarumärke, till en lyxig behållare i skinn från något av de stora modehusen. Glöm inte att din väska ska fungera på det praktiska planet, men även reflektera din personlighet och stil.