Populära filter
966 artiklar
alaa.slm
alaa.slm
4 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket
alaa.slm
alaa.slm
6 artiklar

Elegant lyx från Valentino Bags

Det här italienska varumärket grundades i Neapel 1952 av Mario Valentino. Märket kombinerar tradition med innovation och är en internationellt respekterad producent av lädervaror. Mario Valentinos resa började som producent av skor, men idag tillverkar företaget även andra accessoarer för kvinnor och män. I Valentino Bags utbud finns allt från plånböcker till större weekendväskor, allt i fin kvalitet och design från studion i Neapel.

Du känner igen väskor från Valentino på att de är starkt rotade i traditionell design, och på att de samtidigt skapats med känsla för nutida och kommande trender. Varumärkets kollektioner har en bredd som täcker hela spektrat, och i vårt utbud av produkter från det här märket finns något för alla smaker. Oavsett om du letar efter en neutral axelväska till vardagen eller en färgsprakande pärla att ha med på fest hittar du det här.

Alltid det där lilla extra

Hos Valentino Bags hittar du den perfekta väskan för alla tillfällen. För dagar då du är på resande fot finns snygga och rymliga weekendväskor och ryggsäckar som skiner av Valentino-elegans. I sortimentet hittar du även ett stort antal axelväskor, mindre ryggsäckar, handväskor och magväskor som blir din trogna kompanjon i vardagen. Vart du än ska tillsätter Valentino stil och exklusivitet till din look.

Låt din väska från Valentino ta plats i din outfit. Varumärket använder till stor del klassisk design och utformning till sina kollektioner, men man är heller inte rädd för starka färger eller kaxiga detaljer. Nitar, kedjor och märkets signatur V i silver eller guld ger väskorna en aura av självsäkerhet och attityd. Väskan från Valentino sätter pricken över i:et på din look.

Hitta hållbara produkter från Valentino Bags

Utbudet av väskor från Valentino Bags innehåller flera produkter som är tillverkade på ett hållbart sätt. Till exempel består ett stort antal väskor i varumärkets kollektioner delvis av återvunnet material. När material till väskor används flera gånger skapas en cirkulär process som ger materialen en längre livstid. Genom att ta till vara på redan använt material bidrar det här märket till att minska svinnet inom modebranschen.

Att använda material som redan finns i omlopp minskar även den mängd energi som går åt i produktionsprocessen, vilket sparar på jordens resurser och reducerar utsläppen. Återanvända material är ett effektivt sätt att minska mängden koldioxid som släpps ut i naturen till följd av framställning av modeprodukter. När du köper hållbara produkter från Valentino Bags bidrar du på ett meningsfullt sätt till en mer miljövänlig modebransch.