Katalog

Populära filter
8 235 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Superdry förenar trender med en känsla av retro

Superdry är det självklara märket för urbana och medvetna personer som tycker om en blandning av vintage och japansk design. Märket är känt för sina fina material, snygga färger och unika detaljer. Snygg typografi står också i centrum och den här typen av lekfullhet vill du inte missa.

Det har aldrig varit så enkelt att få en uppdaterad stil som med Superdry. Skaffa häftiga t-shirts, välsittande huvtröjor och byxor med den perfekta passformen.

Du kan i stort sett bygga en hel garderob på alla de plagg som finns i sortimentet. Både för stranddagar och mysiga hemmakvällar. Med andra ord finns det kläder både för lediga dagar och festliga tillfällen. Märket passar både dam och herr, samt en yngre och äldre målgrupp.

Hitta jeans att trivas i

För dig som letar efter en skön vardagsklänning är Superdrys enkla och fina modeller ett bra val. Flera av modellerna har fin vidd i kjolen och finns i färgerna vitt, svart eller senapsgult.

Det finns också klänningar i ett mjukt material som är en blandning mellan bomull och polyester. Superdrys olika damjeans kan fås i ljus och mörk tvätt med smala eller utsvängda byxben eller som mammajeans, för en uppdaterad look.

Många av jeansen innehåller elastan som ger en skön stretch. Män som gillar att vara bekväma kommer trivas bra i de svarta fleecejackorna med snygga detaljer. Många föredrar också behagliga huvtröjor med roliga tryck och fina färger. De kan gärna bäras under en värmande jacka.

Snygga tröjor och härliga jackor i Superdrys sortiment

Koftorna och tröjorna i sortimentet är de perfekta vardagsplaggen som kan bäras med en fin skjorta under för en proper look. Här finns både kabelstickade tröjor och ullkoftor med dekorativa knappar.

Antingen är de i lätt och behaglig bomull eller i mer värmande ullmaterial för dagar av varierande temperatur. Den sköna höghalsade polon är en klassiker i garderoben. Kombinera gärna med snygga accessoarer som halsband och klocka.

Jackan är en viktig byggsten i garderoben och håller dig varm under hösten och vintern. Superdrys fodrade jackor finns i kort och lång modell i en mängd olika färger. Här finns jackor både för ett aktivt friluftsliv och en dag på stan’. Parkasjackorna i herrmodell är både bekväma och snygga med pälskant på huvan och rejäla fickor för nycklar och telefon. Den raka modellen ger ett klassiskt och rejält intryck och passar till såväl kängor som sneakers.