Populära filter
1 347 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Stradivarius spelar sin egen melodi

Är du ute efter trendiga kläder som inte ruinerar dig? Det spanska märket Stradivarius är perfekt för dig i så fall. Ja, nu pratar vi alltså inte om fioler från 1600-talet, utan om riktigt trendiga kläder!

Sedan 1994 har detta klädmärke följt alla modets nycker och trender och ger dig som kund alltid något nytt att upptäcka som känns fräscht och spännande. Märket har verkligen kommit långt, från att vara ett nyskapande familjeföretag i Barcelona till att ha över 900 butiker världen över.

Stradivarius säljer damkläder i över 60 länder och har såväl basplagg som finkläder. De vet att modet ändras snabbt, men också att du ibland tröttnar på kläderna du har och vill ha något nytt och kul, och därför har de alltid massor av mode att välja på.

Musikinspirerat mode

Har du tänkt på att musik och mode verkligen går hand i hand? Precis som en spellista du lyssnar på innehåller låtar med högt eller lågt tempo och går i dur eller moll så är Stradivarius kläder som ett härligt blandband där alla livets glädjeämnen får plats.

Stradivarius kännetecknas av g-klaven som ersätter s:et i namnet och de beskriver sig själva som ett märke som dansar till tonerna av sin egen unika melodi. Deras kläder ger dig en fin balans mellan ungdomligt och klassiskt, och oavsett om du ska på fest eller jobba på kontor kan du hitta något i deras kollektioner att ta på dig.

Oavsett vilken låt du känner dig som finns det något från dem som du kan ta på dig för att förstärka eller förändra din känsla inför dagen och vad du än ska ta dig för. Och är du som vi någon som gillar att dansa efter din egen pipa är Stradivarius verkligen rätt väg att gå. Här finns det plats för alla att vara sig själva och framhäva sin personliga stil.

Kompletta outfits från Stradivarius

Det kan vara frustrerande när man inte hittar plagg och accessoarer som matchar, men det är inte ett problem när du handlar bland Stradivarius produkter. Här finns allt du behöver, från snygga jeans och toppar till håraccessoarer och skor. Märkets produkter genomsyras av lekfullhet och glädje, vilket verkligen kan göra vardagen roligare.

Samtidigt som de har riktigt snygga kläder som du bara vill visa upp för hela världen så har Stradivarius även mysplagg som till exempel huvtröjor och mjukisbyxor för de där dagarna då du bara hänger i soffan och kollar på film. Till skillnad från många andra märken har dessa ett lågt pris, vilket känns extra bra när man ändå inte kommer att gå hemifrån i dem. Men de är så klart fortfarande riktigt sköna och fina!

När du kollar på kläderna från detta härliga, spanska märke så kommer du märka att önskelistan bara blir längre och längre. Här finns allt som behövs för att ta din stil till nästa nivå och de gör det lätt för dig att följa det senaste modet utan att det blir alltför dyrt. Stradivarius är ett riktigt härligt märke.