Populära filter

Sneaky Steve – klassiska och välgjorda skor av hög kvalitet

Med skor från Sneaky Steve kan du enkelt skapa en personlig och tidlös look. Deras produkter kommer i många snygga modeller som kängor och sneakers. Tack vare sitt slitstarka och tåliga material kan skorna dessutom användas under en lång tid.

Vilse i skodjungeln? Ingen fara, vi hjälper dig att hitta rätt 

Det är få saker som lyfter en outfit på samma sätt som ett par snygga skor gör. Sneaky Steve har ett brett sortiment av sneakers som du kan använda tillsammans med jeans och en skön tröja. Det ger en trendig och urban stil som passar både i innerstan och på skogspromenaden.

För den som vill klä sig i ett striktare mode kan man istället välja kängor i svart eller brunt och matcha med en snygg trenchcoat. Kängorna är dessutom stilsäkra nog att användas tillsammans med kostym. Lägg gärna till en axelremsväska eller portfölj för att få till en riktigt businessinspirerad outfit.

Svensk design kombinerat med en passion för äkta hantverk

Sneaky Steve är ett svenskt märke som håller en riktigt hög standard. Måns Månsson, som grundade varumärket, fick inspiration från sin hemstad Göteborg, och ville skapa produkter som klarar alla väderförhållanden, samtidigt som de är snygga. Och visst lyckades han? Resultatet lät inte vänta på sig och idag har de tagit fram ett stort utbud av läckra skor för både kvinnor och män, som fungerar i alla väder.

Glöm inte att ge dina skor den omsorg som de förtjänar. Om du tar väl hand om dina skor med hjälp av rätt behandling och hantering så kommer de att hålla länge, och du kan få glädje av dem under en längre tid. Miljövänligt och ekonomiskt på samma gång.