Katalog

Populära filter
204 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Håll koll på tiden med stil genom att bära klockor från Skagen. Kollektionerna från denna danska pärla präglas av en enkelhet som gör designen bärbar vid alla tillfällen. Diskret och tidsenligt är ledorden som bäst beskriver stilen hos Skagen. Danskarna har som bekant koll på formgivning och det blir tydligt hos det uppdaterade och tilltalande formspråket på klockorna från detta märke. De kommer i rena och eleganta modeller som är lika snygga att kombinera till en mer dressad skjorta eller en ledigare t-shirt. Vi på Zalando anser att en klocka är det mest stilenliga och tidlösa smycket man kan bära. Därför är vi glada att Skagen har varianter i olika färger och storlekar för att enkelt finna den som passar vårt stiluttryck bäst. Vilken klocka från märket har du spanat in?

Urläckra urverk för alla looks och personligheter

Ja, Skagen gör unika armbandsur i distinkt design som ligger helt rätt i tiden. Även om det är den danska lilla kuststaden med samma namn som utgör inspirationskällan finns det en storstadsmässig approach till utseendet på samtliga modeller. Välj bland mindre urtavlor för en något nättare stil eller en större som får ta mer plats i din look. Här samspelar teknik och hantverk och resultatet är högkvalitativa urverk och armband att bära dagligen. Med en boett i ädelstål och ett urverk i quartz är det här klockor att lita på i alla lägen. Välj bland stålarmband eller de i läder beroende på vilken look du eftersträvar. Guld, silver, svart eller brun kommer i olika tilltalande kombinationer. Som om detta inte vore tillräckligt har Skagen dessutom vackra smycken och accessoarer i sitt sortiment som hjälper dig att fullända din outfit.

Missa inte:

Skagen – skandinavisk stilrenhet möter perfekt funktion

Skagen är det amerikanska märket som från första början inspirerats av klassiskt enkel skandinavisk design. Deras klockor och smycken förenar rena linjer med praktisk form och funktion. Accessoarerna finns för både kvinnor och män, men tack vare den enkla, snygga designen är många av klockorna unisex.

Praktiska och vackra armbandsur som förenar nytta med skönhet

Skagens inställning är att design och funktion inte behöver vara motsatser, utan att de faktiskt är ömsesidigt beroende av varandra. Armbandsklockorna har en stor och tydlig urtavla som bara kräver ett snabbt ögonkast för att läsa av tiden. Glaset på urtavlan är platt istället för kupat vilket gör att klockan aldrig känns klumpig. Dessutom gör den typen av design att klockan inte fastnar i ärmfållen eller skjortans manschett. 

Färgerna är ofta nordiskt diskreta och neutrala, men det finns även modeller som kommer i en mängd roliga och starka färger och som gör att du kan matcha klockan med dagens outfit. Klär du dig i diskreta färger kan en neonrosa klocka på armen vara den där extra accenten som drar blickarna till sig och förser din look med en riktigt wow-faktor.

Smycken i ren och enkel design som passar perfekt till vilken stil som helst

Skagens smycken har alltid rena, enkla linjer som vi nordbor genast känner igen som traditionell skandinavisk design. Fördelen med den här typen av form är att den passar alla personliga klädstilar. Föredrar du en klassiskt preppy klädstil, eller en kroppsnära strömlinjeformad look, så passar dessa accessoarer som handen i handsken. Men även du som gillar en tuffare framtoning kommer att älska hur smyckena och klockorna blir den där enkla accenten som betonar din personliga stil och förhöjer helhetsbilden.

Smyckena och många av klockorna finns i metallfärger som silver, guld och roséguld, så oavsett vilken hudton du har, kan du hitta örhängen, armband och ur som smickrar din naturliga hudfärg och passar perfekt för just dig.

Har du en dramatisk stil med massor av härliga mönster och starka färger? Då skulle lika färgstarka smycken kanske bli alldeles för mycket och förstöra helhetsintrycket. Här kommer du att märka hur en aning mer diskreta accessoarer istället bryter av och fulländar hela din look. Faktum är att Skagens skandinaviska designstil gör att deras produkter är det perfekta komplementet till alla typer av stilar och utseenden.