Katalog

Populära filter
  • Man
  • Barn
172 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Repeat – tidlösa och exklusiva klädesplagg

Hos Repeat hittar du stilsäkert mode med många plagg i härligt och lyxigt kashmirtyg. Plaggen finns i färgstarka toner, men även i mer naturnära nyanser som är lätta att kombinera med dina andra kläder i garderoben.

Plagg i äkta kashmir och av högsta kvalitet

Repeat tar fram plagg i äkta kashmir, men blandar också in material som silke och linne i sina kollektioner. Tygerna är mjuka och följsamma, och känns behagliga mot kroppen. Bakom varje plagg finns en lång tradition av äkta hantverk. Tar du hand om dina plagg och vårdar dem på rätt sätt så håller de också under en längre tid.

Märket, som skapades av Claire och Joe Tugendhaf med ett fokus på plagg i kashmir, erbjuder nu produkter i fler material än så. Den elegans som ofta förknippas med kashmir kan du dock återfinna bland sortimentets alla produkter, oavsett typ av tyg. Överdelarna, byxor och klänningarna – alla är de stilrena och snygga.

Plaggen är stilsäkra och mångsidiga. Den höga kvaliteten och den stilrena designen gör att de kan användas som basplagg till vardags, och när du vill klä upp dig lite extra vid festliga tillfällen.

Mixa och matcha med mönstrade plagg

Större delen av klädesplaggen från Repeat finns i beigea, bruna och puderrosa nyanser, vilka alltid är aktuella i modet. Med sin stilrena design kan plaggen användas både hemma och på jobbet. För den som uppskattar färg och mönster finns även tröjor i starkare kulörer och med coola djurmönster.

Det mjuka kashmirtyget är idealiskt när det kommer till stickade tröjor och mysiga koftor. Matcha en enkel kashmirtröja i beige med kostymbyxor och ett par stövletter för en stilsäker jobboutfit. Du kan också satsa på en kofta i en spännande färg som orange eller gul, och styla den med slimmade jeans och ett par ballerinaskor. Det skapar en sofistikerad vardagslook som gör att du både håller värmen och stilen.