Katalog

173 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Att Nike SB är ett kvalitativt och sportigt märke är bara av namnet att döma en självklarhet, och just här ligger fokus på inga andra än de som helst glider fram på sin skateboard. Sportiga skor, kläder och accessoarer är märkets signum, och ingen kan väl någonsin påstå att Nike SB inte vet vad de gör!

Läcker design med sportiga features gör att produkterna från Nike SB är perfekta för dig som både värdesätter bekvämlighet och en sjysst stil när du står på brädan. Att åka skateboard är långt mycket mer än bara en fritidssysselsättning - det är en livsstil - och då måste man självfallet ha kläder och utrustning som stämmer in i helhetsbilden. Nike SB erbjuder inte bara enstaka artiklar utan hela kittet så att de som brinner för att åka skateboard kan leva och andas sin passion hela dagen lång och i alla lägen.

Snyggt och sportigt för skejtare från Nike SB

Zalando erbjuder mängder med artiklar från storfavoriten Nike SB som skapar snyggt och praktiskt mode för skateboardfantaster. Skor i regnbågens alla färger, trendiga kepsar med den läckra loggan från Nike SB på och sportiga klädesplagg från topp till tå ingår i vårt breda sortiment. Om du inte ens låter väder och vind komma mellan dig och din bräda kan du även kika på de snygga ytterplaggen.

Visst, det enda man verkligen behöver är en skateboard, men ingen kan neka till att kulturen runtomkring bidrar rejält till sportens tjusning. Nike SB är en integrerad del av denna livsstil som är så många människors stora lidesle i livet, så varför inte unna sig något alldeles extra ur deras läckra kollektioner? Här hos Zalando kan du ta del av vårt generösa utbud av produker från Nike SB som innefattar allt en sann skejtare kan tänkas behöva och vilja ha - och än mer därtill!