Katalog

Populära filter
1 923 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Lekfullhet och attityd i en härlig mix från Monki 

Är du redo för sprakande kollektioner, lekfullhet, glädje och kärlek i en alldeles underbar mix? Monki är märket som är allt annat än tråkigt, och är du ute efter något uppiggande med attityd så har du hittat rätt. I det breda sortimentet finns garanterat något just för dig. 

Ett svenskt märke som fullkomligt tagit oss med storm 

Monki har på relativt kort tid gjort sig till ett etablerat och självklart namn på den svenska modescenen. Märket hämtar mycket av sin inspiration för sina kollektioner från en härlig mix av huvudsakligen musik, illustrationer och livsstil. Inspirationen och arbetet har lett till ett uttryck och en design som får våra hjärtan att slå ett extra slag.

En av märkets viktigaste värdegrunder handlar om gemenskap och att inkludera – de vill erbjuda något för alla, oavsett vem du är eller hur du ser ut. I det breda utbudet finns därför kläder i alla möjliga färger, former och modeller. Det finns iögonfallande och vågade plagg, likväl som självklara basplagg.

Är du inte rädd för att synas så kan du välja plagg i färger som sticker ut, eller något av de mönstrade alternativen. Det finns valmöjligheter som storblommiga klänningar, kjolar i leopardmönster, prickigt och rutigt – ja, det mesta du kan föreställa dig. Är du däremot ute efter något mer diskret och bekvämt kan du kika på plagg som de enfärgade polotröjorna, de sköna huvtröjorna eller på klassiskt snygga kappor och jackor. I utbudet finns som sagt något för alla smaker!

Allt du behöver för en komplett outfit och drömgarderob

Utöver det breda urvalet av härliga plagg – som du kan utforska i evigheter – så har Monki ett fantastiskt sortiment av skor, väskor och accessoarer. Inte nog med att du kan bygga en komplett outfit från den härliga mixen av ytterkläder, toppar, byxor och kjolar, du kan också toppa outfiten med detaljer som förmedlar både lekfullhet och attityd. I sortimentet finns helt enkelt allt du behöver för att bygga din drömgarderob.

När du bygger din drömgarderob så rekommenderar vi att du börjar med basplagg. Med ett par stilrena skor, enfärgade byxor och en klassiska skjorta eller blus kommer du långt. Efter att du valt ut plaggen som är enkla att matcha så kan du ta ut svängarna med Monkis mer vågade plagg. Var inte rädd för att testa något nytt! 

Ytterkläder, partystass eller trendplagg? Valet är ditt!

Är du ute efter ett ytterplagg? Förbered dig på beslutsångest. Monki har alltifrån otroliga kappor – både enfärgade och mönstrade, både långa och korta – till tjockare och tunnare kavajer, som är perfekta att slänga över vilken outfit som helst. För dig som vill ha något sportigare finns lätta dunjackor. Matcha gärna med en färgglad halsduk och en stickad mössa så kommer du hålla dig varm och snygg på samma gång.  

Även för festligare tillfällen är Monki ett utmärkt alternativ. I utbudet finns fantastiska klänningar i alla möjliga modeller, korta som långa, som får dig att känna dig strålande. Om du känner för en snygg topp eller blus är det bara att välja och vraka. Det finns både nedtonade överdelar som är enkla att matcha och härliga alternativ med alltifrån lekfulla djurtryck till det evigt snygga polka dot-mönstret.  

En trend vi älskar är byxdressen – det är ett lika roligt som genialiskt plagg, om du frågar oss. Den kombinerade över- och underdelen gör att du kan lägga ditt kreativa krut på accessoarer och skor. Att den dessutom är galet bekväm och funkar lika bra till vardags som till fest är ju så klart ett plus. 

Kärlek, omtanke och ansvar – från design till färdig produkt 

Som om inte de underbara plaggen vore nog – Monki gör dessutom sitt yttersta för att arbeta respektfullt gentemot sin omgivning och omvärld. Märkets värnande för gemenskap och mångfald, samt positivitet och kärlek, genomsyrar hela organisationen. Kunder, medarbetare, och inte minst vår planet, förväntas bemötas och behandlas med respekt.  

Att återvinna och återanvända är något som Monki värderar högt. Märket uppmuntrar inte bara sina kunder till att återvinna sina kläder, de försöker även att själva att använda sig av återvunnet material. Deras mål är att helt och hållet använda sig av hållbart producerad bomull inom en nära framtid, men även polyester, polyamid, ull och plast är material som de gör sitt yttersta för att återvinna. Kärlek och respekt till vår planet, helt enkelt. 

Även arbetsförhållanden för deras anställda, och samarbetspartners, är som sagt något de värderar högt. Därför ställer de höga krav för att de anställda som arbetar i fabrikerna ska behandlas på ett värdigt sätt. Detta är så klart för arbetarnas välmående och bästa, men också för att du ska kunna använda de fantastiska kläderna med ett gott samvete, utan att behöva oroa dig för att någon ska ha farit illa under framtagningsprocessen.  

Från fabrik till garderob – ett märke att älska 

Det är inte svårt att förstå hur detta härliga märke – som bubblar av kärlek och inspiration – växt sig så stort. Det breda urvalet, och mångfalden i kollektionerna, gör att du utan problem kan hitta det där plagget som får det att pirra till i magen av glädje. Du kan utan svårigheter fylla din garderob med kläder, skor och accessoarer från Monki, för alla typer av humör, tillfällen och säsonger.  

Den goda värderingsgrunden och att de värnar om miljön, i kombination med de oemotståndliga kläderna, gör att du kan shoppa med gott samvete. Hela vägen från fabrik till garderob är positivitet och kärlek ledorden – ord som återspeglas i produkterna och som gör Monki till ett så självklart alternativ för modeintresserade av alla grader. 

Så ta din tid och scrolla igenom det underbara urvalet. Välj och vraka bland alla möjliga magiskt fina tröjor, jackor, toppar, byxor, kjolar, skor, boots, väskor och accessoarer – och hitta just dina älsklingar. Oavsett om du letar efter en snygg detalj som piffar upp, eller vill shoppa hela outfiten, så kommer du garanterat inte att bli besviken. Här finns allt du behöver i ett sortiment till bredden fyllt av den lekfullhet, attityd och kreativitet som märket står för.