Vinterjackor till barn

Populära filter
469 artiklar

Barn fryser mycket lättare än vuxna och ändå är de så gärna ute i snön om vintern! Det ska byggas snögubbar och göras snöänglar, det ska åkas skridskor och pulka. Inte så konstigt att våra små medborgare inta har tid att känna efter när kylan kommer smygande. Se till att ditt barn håller sig varm och torr med en rejäl vinterjacka och undvik rinnande näsor och rödfrusna kinder. Se också till att din guldklimp håller stilen med det senaste inom barnmodet. För lite äldre barn och tonåringar finns många vinterjackor som i mångt och mycket liknar utbudet för vuxna, kanske med skillnaden att barnmodet är lite färggladare. För tjejer finns det mer praktfulla vinterjackor med skärp och markerad midja, killarna faller kanske en cool svart dunjacka i smaken.

Ge ditt barn en snygg och varm vinterjacka från Zalando

Här i vår barnavdelning finns vinterjackor som passar alla ungar, stora som små. För riktigt kalla dagar passar dunjackor bäst – välj mellan många olika färger och modeller. Skönt om hjässa och öron blir det med en kapuschong i mjukt innerfoder. Andra detaljer som vindskyddade dragkedjor, dragskor och tättsittande muddar gör sitt för att hålla kylan stången. Allra skönast är det kanske med innerfoder av fleece, som känns skönt och lent mot huden och även isolerar värmen bra. Dun och konstmaterial är bäst på att ventilera luften så att ditt barn inte blir svettig. Gör ditt barn en stor tjänst och köp trendiga kvalitetsjackor från Zalando, för en varm och skön känsla även i kallaste midvintertid. Beställ enkelt online ur vårt stora sortiment och slipp stressen med att prova ut kläder i butik.

Ta en titt på:

Vinterbyxor

Vinterstövlar

Kavat

Oilily

Noa Noa

Praktiska vinterjackor barn

Lek ute är alltid härligt men förr eller senare kommer den kyliga vintern att komma och då är det bra att ha vinterjackor för barn. På Zalando hittar du flera olika vinterjackor barn från mer till mindre kända märken.

Låt ditt barn ha en lekfull vinter i någon av de praktiska jackorna som finns att välja mellan. En jacka med avtagbar luva kan vara bra när det är dags att klättra i träden eller klätterställningarna.

Lek innebär ibland att man snabbt blir varm och då kan det vara bra med en vinterjacka för barn som är speciellt anpassad för fysiska aktiviteter och som tillåter tyget att andas.

Trendiga och mönstrade

Låt ditt barn matcha djurens alla mönster, smälta in i sin kamouflage-färgade jacka ute i skogen, stötta favoritlaget eller inspireras av söta figurer. Oavsett om ditt barn har en favoritkaraktär, märke eller älskar färg finns det vinterjackor barn som passar perfekt för dagens alla äventyr.

På Zalando finns över 1000 jackor att välja mellan som vi noga har valt ut. Du hittar bland annat jackor med specifika detaljer för en trendig men praktisk look. Dessutom har vi låtit oss inspireras av barnens kärlek till naturen och försökt till den mån vi kan erbjuda vinterjackor skapade från hållbart och återvunnet material.

När det blåser kan det dessutom vara skönt med en vinterjacka för barn som är lite längre, om ditt barn däremot föredrar en kortare jacka går det alltid bra att matcha jackan tillsammans med ett par övertäcksbyxor.

Mixa och matcha

En vinterjacka är en bra start för att hålla uppe värmen en kall vinterdag, dock är det inte alltid tillräckligt. Som nämnt ovan kan ett par övertäcksbyxor vara en bra komplettering till vinterjackan och självklart även ett par vantar, mössa och halsduk. Om ditt barn älskar färg och mönster kan ni lätt mixa och matcha med olika material och mönster.

Vissa jackor kommer tillsammans med en matchande mössa, om den inte gör det kan ni enkelt hitta en som säljs separat på hemsidan. På Zalando hittar du även kända märken vilket innebär att du och ditt barn kan matcha varandra i likadana jackor.

Visst att vintern kan vara kylig, men med rätt kläder slipper ditt barn att frysa. Ditt barn kommer vara redo att ta an de flesta väder i en tjock vinterjacka. Välj mellan flera olika jackor med olika fodringar och i olika modeller för att passa just ditt barns behov.