Vinterjackor till barn

Populära filter
1 249 artiklar

Värmande vinterjackor för barn

Barnets vinterjacka är kanske det viktigaste plagget du kan köpa under året. Med rätt vinterjacka håller sig småttingarna varma under vintern och kan leka utomhus även under de allra kallaste dagarna. Här hittar du ett stort sortiment av värmande vinterjackor för barn.

När det kommer till vinterjackor vill du hitta något som både är varmt och funktionellt. Här hitta du barnjackor som ger skön värme samtidigt som barnen får rörelsefrihet så att lekar och aktiviteter inte hindras av stora och bylsiga plagg.

Genom att shoppa hos Zalando kan du prova kläderna hemma i lugn och ro tack vare öppet köp. Låt barnen hitta en jacka som de är nöjda med bland vårt stora utbud av olika färger, mönster och snitt.

Barnjackor i tåliga material för vintern

Bland vårt sortiment av värmande vinterjackor för barn hittar du flera högteknologiska och funktionella material som gör vintermånaderna betydligt mer bekväma. Välj tåliga material som står emot elementen och skyddar mot kylan.

Bland vinterjackorna i barnstorlekar hittar du bland annat dunjackor i klassiska jackmodeller som ger skön värme och mysig känsla. Med fodrade kragar och muddar hålls kylan borta från kroppen. Välj en något längre modell för att få ordentligt med värme, eller matcha en kortare vinterjacka med ett par fodrade överdragsbyxor.

Du hittar även jackor med vattenavvisande material som gör att barnen kan hålla sig torra och varma även i regn, snö och slask. Med rätt material på vinterjackorna kan barnen bekvämt leka i alla väder utan att deras aktiviteter hindras.

Snygg stil på vinterjackor för alla smaker

Låt barnen hitta en jacka som passar deras stil för att de ska känna sig motiverade att ge sig ut och leka i kylan. Här hittar du allt från tidlösa enfärgade jackor som håller stilen från säsong till säsong, till mer unika och iögonfallande mönster. Du hittar både stiliga ullkappor med skön fodring och glansiga dunjackor i tuff stil.

Välj bland djurmönstrade jackor med pälsfodring för en eklektisk och lekfull look och matcha till enfärgade överdragsbyxor och fodrade skinnstövlar. Även de allra minsta får en moderiktig stil med denna look.

Här hittar du även jackor i söta pastellfärger samt vinterjackor i sportiga neonfärgade modeller som alla ger skön värme och härlig rörelsefrihet för både spring och lek. Matcha med snygga termobyxor och snowboots för att vara redo för vintern. Låt barnen hålla värmen i stil denna vinter med snygga vinterjackor för barn.