Katalog

Populära filter

Hope ger dig stilrena basplagg för både vardag och fest

Svenska Hope bildades i Stockholm 2001 av Ann Ringstrand och Stefan Söderberg. Kort därefter lanserade de sin första kollektion för kvinnor. Redan där visade de upp en stilren och enkel design med en look som hämtade inspiration från klassiskt herrmode snarare än det då rådande feminina och romantiska dammodet. 2005 släppte de sedan den första kollektionen för män, även den med väldigt stilrena linjer. Sedan dess har Hope etablerat sig som ett av de ledande svenska klädmärkena och vunnit respekt i hela världen.

Det som kännetecknar Hope är den stilrena, tidlösa och minimalistiska designen, samt de monokroma färgskalorna. Det är välskräddat och designat med en stor känsla för detaljer. Designen är progressiv och sätter stilen före kön. Sedan våren 2017 har därför alla plagg försetts med både dam- och herrstorlekar oavsett om de hör till dam- eller herrkollektionen. På så sätt kan du skapa din egen stil och bryta de stereotypa könsnormerna.

I Hopes kollektioner finner du moderna tolkningar på garderobsklassiker. Det är funktionella basplagg baserade på årstid, basplagg som är ett måste att ha i garderoben och plagg som avviker från det förväntade. I kollektionen finner du även accessoarer som bälten och väskor och letar du efter skor finns även det i Hopes kollektion.

Skandinaviskt avskalat

Med kläder från Hope kan du skapa en skandinavisk avskalad look som gör sig lika bra på arbetet som på festen. Att klä sig i stilrena basplagg ger ett elegant intryck som aldrig blir omodernt. Vill du sticka ut lite mer finns det i Hopes kollektion goda möjligheter att skapa en stilig androgyn look.

Bland våra produkter från Hope kan du köpa allt från basplagg till ytterkläder. Du kan köpa en hel outfit om du är ute efter den typiska Hope-looken, eller så kan du köp köpa enskilda plagg och matcha dem med plagg du redan har i garderoben.

På Zalando hittar du den perfekta Hope-looken

Söker du plagg från Hope på nätet är Zalando ett givet val. Hos oss hittar du de bästa Hope-plaggen på ett och samma ställe utan att behöva gå till en butik. Det är enkelt och smidigt och du kan i lugn och ro klicka dig fram till vad du ska köpa. Hittar du inte den storlek du söker kan du lägga in en bevakning så får du ett mejl när storleken på nytt finns i lager. Bekvämare kan det inte blir.