Katalog

Populära filter
391 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Gucci solglasögon skyddar dina ögon med stil

Det italienska modemärket Gucci har under flera decennier skapat exklusiva solglasögon som står ut från mängden. Märket utstrålar elegans och tack vare sin innovativa mix av klassiskt mode och samtid har deras solglasögon länge varit en populär accessoar för alla åldrar.

Med solglasögon från Gucci slipper dina ögon utsättas för stark UV-strålning samtidigt som du sätter en personlig och extravagant prägel på din stil. Oavsett om är ute efter diskreta bågar eller söker dramatiska modeller så kommer du att upptäcka nya favoriter hos oss på Zalando.

Italienskt hantverk i premiumkvalitet

Gucci är idag ett av världens ledande modemärken. Märket är känt för att skapa premiumprodukter som är framtagna enligt rådande trender. Därför kan du alltid vara säker på att våra solglasögon från Gucci är både stilrena och bekväma att bära varje dag.

Välj mellan runda, breda och rektangulära bågar, framtagna i material som acetat och metall. Hos oss finner du självklart också ett brett sortiment av enfärgade varianter i svart och brunt, såväl som djärva solglasögon i leopardmönster. För dig som gillar att synas finns det även gott om iögonfallande modeller som är dekorerade med strass och glitter.

Rektangulär, rund eller överdimensionerad?

Med snygga solglasögon lyfter din klädstil på ett ögonblick. Frossa bland vårt utbud av ikoniska pilotmodeller som aldrig går ur tiden. Kombinationen av breda bågar och mörkt tonade glas förser dig med en snygg retrostil som dessutom passar de flesta ansiktsformer.

För dig som vill komplettera din stil med djärva inslag, välj någon utav våra trendiga bågar som är formade likt kattögon. Dessa modeller passar särskilt bra för runda och hjärtformade ansikten. En bredare variant skapar en traditionell känsla, inspirerad från 50-talet, medan kattögonmodeller med smalare bågar ger dig en modern stil.

I sortimentet hittar du även gott om överdimensionerade modeller. Den här tidlösa varianten är alltid trendig. Bär dem gärna tillsammans med stuprörsjeans och en härligt överdimensionerad t-shirt eller sweatshirt för att få till en skön, boho-inspirerad stil.