Populära filter
1 850 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Den här säsongen satsar vi all in på lyx och glamour. Nu vill vi bara klä oss i eleganta kläder i högkvalitativa material. Det finns inget bättre sätt att få till den rätta stilen på än med Emporio Armani. Som ett av världens främsta, är det italienska modehuset synonymt med flärd och extravagans. De har fashion i själen. Vi vänder oss till märket för att hitta perfekt skräddade byxor och kavajer, modernt ringade t-shirts i finaste bomull och underbara cocktailklänningar för alla typer av bjudningar och kvällar på stan. I kläder från Emporio Armani åstadkommer vi en look som andas nuet. Stilen placerar oss i valfri storstad. Tänk London, New York eller Milano, där vi alltid får högsta poäng av modepolisen.

Fixa den ultimata glammiga stilen

Vi på Zalando älskar hur Emporio Armani blandar det höga med det vardagliga. Utöver alla lyxiga plagg för finare fester och viktiga möten, hittar vi också mer avslappnade plagg som är utmärkta för shoppingrundor och ledigare restaurangmiddagar när trend är nyckeln. Släpp myten om att det det inte går att bära high fashion till vardags. Tänk till exempel coola toppar med tryck. Den här säsongen hoppar vi helst av allt på trenden med att bära märkets egen logotyp på bröstet. Vi kombinerar till croppade jeans med något högre midja till sneakers eller klackar. För den rätta Emporio-Armani stilen avslutar vi gärna looken med en öppen skinnjacka. Vi får inte nog av den rockglammiga stilen som har blivit ett med det italienska modehuset. Vi ser inget slut på denna siluett och kör den året om. Det enda vi eventuellt varierar är färgen på jeansen: vi går från svart till blått. Vi säger bara: lyx lyx lyx och blingar vidare in i nästa säsong med Emporio Armani.

Emporio Armani för exklusivitet, lyx och glamour

Emporio Armani är världsledande inom lyx och glamour. Troligtvis är det därför som den kvalitetsmedvetna eliten fortsätter att söka sig till märket generation efter generation. Märket fortsätter att göra succé över lands-, kontinents- och generationsgränserna år efter år.

Ända sedan sin mytomspunna start i Italien har modeföretaget försett hela världen med en dos välförtjänt äkta glamour. Säg ” Emporio Armani” och tankarna vandrar genast till lyx, lyx, lyx och det ljuva livet.

Den exklusiva designen i kombination med den extra höga kvaliteten har gjort att Emporio Armani förkroppsligar lyxen och glamouren. För dig som vill sätta guldkant på tillvaron på jobbet, festen eller till vardags är det här märket det självklara valet.

Formella och informella lyxkläder

Oavsett om du är på jakt efter exklusiva plagg till dina jobbmöten, lyxiga festkläder eller bekväma kläder att slappna av i finns det alternativ i sortimentet som passar dina önskemål, behov och preferenser. Kollektionen erbjuder både formella och informella plagg för alla tillfällen.

Vill du förmedla känslan av kontroll och kompetens på jobbet? Då kan en exklusiv dräkt eller en stilren kavaj med det där lilla extra från Emporio Armani vara lösningen. Emporio Armani har hjälpt företagsamma människor att nå sina drömmar, mål och ambitioner i årtionden.

Är det dags att slappna av och ta det lugnt? Gör det med glamour! Med ett par snygga Emporio Armani-jeans eller en stilren t-shirt ur kollektionen förmedlar du lyx och glamour på ett avslappnat och ledigt sätt.

Klassiska klockor och snygga accessoarer

Med en klassisk klocka från Emporio Armani förstärker du din egen stil och berättar din personliga historia för omgivningen. De exklusiva klockorna finns i flera olika modeller, stilar och färgskalor som alla har en viktig sak gemensamt – glamour!

Det är inte förvånande att många drömmer om att komplettera sin garderob med en lyxig väska ur Emporio Armani-kollektionen. De glamourösa väskorna för tankarna till modehusen i Milano, Paris och London.

Som den ultimata pricken över i:et på din glamorösa och personliga stil kan du välja ett par exklusiva solglasögon ur kollektionen. Oavsett om du vill glänsa på strandpromenaden, i skidbacken eller bakom ratten på bilen kommer de lyxiga solglasögonen att fånga känslan av att du upplever allt det ljuva i livet. Utforska hela sortimentet och upptäck just dina favoriter, så att du kan berika din vardag, ditt arbetsliv och ditt sociala liv med en dos av äkta italiensk glamour.