Filter1

Didriksons
Katalog

97 artiklar

Didriksons präglas av filosofin att inte bråka med vädrets makter, utan att anpassa sig efter dem. Resultatet är smarta och lättburna plagg som stänger ute kyla, vind och rusk och samtidigt håller dig torr och bekväm oavsett vilken sida vädret visar sig från. Som ett av Skandinaviens främsta varumärken för regn- och funktionsplagg levererar de högsta kvalitet i senaste snitt.

Fokus på funktion hos Didriksons

Den praktiska aspekten hos Didriksons är ständigt i fokus. Det här är användbara kollektioner som underlättar din vardag. Dessutom består deras sortiment av saker för hela familjen. Oavsett om du söker den fungerande funktionsjackan för cykelturen till och från jobbet eller vill finna rätt utrustning för mer fartfyllda fritidsaktiviteter så tillhandahålls det av varumärket. I materialkombinationer mellan bomull och polyamid får du praktiska plagg med hög andningskapacitet som är lätta att anpassa efter väderlek och årstid. Håll dig tempererad genom att välja ytterplagg med lätt fodring som passar såväl skidbacken som vandringsspåret eller vinterpromenaden. Bygg från grunden med märkets underställ, fleecetröjor och långkalsonger som ger dig den bästa basen. Det finns inga dåliga väder med Didriksons kläder.

Kvalitativa kläder att leva i

Vad vi särskilt gillar med Didriksons utöver att vara påtagligt praktiskt, är deras medvetna miljöfokus. Genom att minimera användningen av kemikalier, vatten och energi skapar de snälla kollektioner med omsorg om vår omvärld. Det tycker vi känns helt rätt i tiden! Designen är tidlöst minimalistisk i klassiska snitt som fungerar i flera säsonger. Lättburna svarta plagg kontrasteras av klara kulörer. Komplettera deras funktionskläder till vardags med halsduk och mössa i överensstämmande färger för en harmonierande helhet. Alla har behov av bra basplagg med hög användbarhet, oavsett om det regnar eller inte. Didrikson designar för den vanliga dagen, det utmanande äventyret eller det som händer mittemellan. Märket stämmer helt överens med ett ombytligt nordiskt klimat med tydliga säsongssvängningar. Vi låter oss inspireras av möjligheterna med detta märke som bjuder på en klassisk kollektion med modern tillämpning.