Katalog

92 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Låt inget väder stoppa dig med Didriksons allväderskläder

Du kanske har hört någon säga att det inte finns något dåligt väder, bara dåliga kläder. Det betyder att har du rätt kläder på dig så kan du vara ute, oavsett om det blåser, regnar eller snöar. Plaggen från Didriksons är precis de där kläderna du behöver för att skydda dig från vädrets makter.

Utan att kompromissa med stilen skapar de ytterkläder som verkligen gör skillnad i din vardag. Oavsett om du ska till jobbet eller ut på vandring i naturen så har de jackan du behöver för att inget ska kunna stoppa dig.

Vattentätt och vindskyddande från Didriksons kollektioner

Didriksons regnjackor är så snygga och bekväma att du kommer önska att det regnade lite oftare. Samtidigt som de inte släpper in något vatten så andas de så att du inte känner dig svettig. Det gör att du kan vara ute länge i regnet utan att det känns obekvämt.

Många av jackorna har praktiska huvor som gör att du kan gå ut utan paraply. Komplettera gärna med ett par regnbyxor för komplett skydd mot vattnet. Vi har regnkläder från Didriksons för hela familjen så att ni alla kan hålla er torra.

Praktiska detaljer gör Didriksons till storfavoriter

Vi har märkt att många som testat att använda en jacka från Didriksons håller sig till märket nästa gång de ska köpa ytterkläder. Didriksons många stamkunder vittnar om att jackorna har precis allt de behöver. De kan känna sig snygga tack vare den smickrande passformen, samtidigt som jackorna har många praktiska detaljer.

Till exempel brukar jackorna ha gott om fickor, både innerfickor och ytterfickor. Lägg på detaljer som hål för hörlurssladden, reflekterande ytor på precis rätt ställen och skönt innerfoder i teddytyg så får du en jacka som du kan älska i många år, och som dessutom oftast går att tvätta i tvättmaskinen.