Populära filter
18 artiklar

Med House of Dagmar får du bara det bästa

House of Dagmar är ett svenskt märke grundat 2005 av tre systrar med en vision: att hylla sin farmor, Dagmar och föra vidare arvet de fick från henne. Hon var en duktig skräddare med extrem stilkänsla. Kläderna från märket förenar skandinaviskt, tidlöst mode med influenser från både catwalken och art deco-design, och varje detalj är omsorgsfullt utvald för att göra plaggen till så mycket mer än bara kläder.

Kollektionerna kännetecknas av en subtil lekfullhet, där varje plagg har ett oväntat element. Det kan vara allt från en sned ficka till en annorlunda passform. Olika material kombineras för att skapa en intressant mix av olika strukturer. Om du är intresserad av tidlöst mode som ändå känns nytt och spännande är House of Dagmar verkligen ett märke att kolla in.

Upptäck House of Dagmars kläder i högkvalitativa material

En annan sak som är ett signum för House of Dagmars kläder är att de är tillverkade i fina material. Många av plaggen är gjorda i naturmaterial som linne, siden och läder. Dessutom är koftorna ofta stickade i garn av merinoull eller kashmir, som värmer skönt under vinterhalvåret och har en helt annan känsla än artificiella material.

En hel del av kläderna från House of Dagmar är tillverkade i hållbara material eller med hållbara tillverkningsmetoder som minskar koldioxidavtrycket. Du hittar enklast dessa produkter genom att använda vårt sökfilter för hållbarhet. Läs mer på plaggens produktsida för att lära dig om vad det är som gör just dem till hållbara alternativ.

Kulturellt mode med skandinavisk stilfullhet

Om du har en förkärlek för konst, teater och musik är det mycket möjligt att plaggen från House of Dagmar tilltalar dig lite extra. De har alla en touch av dramatik på ett eller annat vis, med en estetisk känsla som för tankarna till föreställningar, dans och kultur. Kombinera ett par utsvängda byxor med en lång, svepande kappa för en tidlös look som ger professionella vibbar. Eller mys i en skön kofta i oversize-modell, kombinerad med dina favoritjeans och raggsockar.

Färgskalan är ofta neutral, med mjuka toner av grått, beige och kräm. När färg används är det ofta nyanser som går att hitta i naturen, som olivgrönt eller rostgult. Klädernas enkelhet gör dem enkla att kombinera med varandra och med andra plagg du redan har i garderoben. Perfekt när du vill göra det enkelt för dig att välja outfit på morgonen.