Katalog

Populära filter
492 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Med fokus på bekvämlighet och praktisk andningsförmåga har Crocs blivit en sko som syns på såväl familjeweekends som sköna lata dagar på landet. Detta är favoritskon för en helg i skärgården såväl som på varje seglarsemester! När det gäller Crocs, eller "Foppatofflor", om man så vill, har många fashionistas fått kapitulera inför denna unika skomodell - den är snygg och funky! Egentligen räcker det med att pröva dem för att förstå - det finns inga skönare skor. Crocs tillverkas för både barn, kvinnor och män. Märket med den signifikanta krokodilloggan har blivit en storfavorit på bred front tack vara kombinationen av funktionalitet, kvalitet och design. Under det dryga decennium märket funnits har sortimentet utvecklats rejält. Den klassiska "träskomodellen" med lufthål är fortfarande mycket populär men faktum är att det finns mängder av varianter för alla möjliga tillfällen.

Skorna som ger allround ett ansikte

Vad kan passa bättre att grilla i en solig sommarkväll än ett par klassiska Crocs? Mixa med ett par schyssta shorts i khaki och en avslappnad t-shirtför att få till den perfekta semesterlooken. Skorna kommer i en rad färgglada varianter som är både slittåliga och smutsavstötande. Detta gör dina Crocs till ett utmärkt val under varje strandbesök. Varför inte matcha sandalerna med både badkläder och badlakan? Det alla har gemensamt är komforten, den stötdämpande sulan och den extremt långa livslängden - ett par Foppatofflor sliter du inte ut i första taget. Crocs är en given vardagssko att hoppa i för ett besök i närbutiken och innebär underbart sköna skor för hela familjen här på Zalando.

Spana in:

Höstjackor

Höstmode

Höstskor

Peplum

Presenter

Regnkläder

Crocs för alla smaker, stilar och tillfällen

Få skor är så omtyckta bland människor i alla åldrar som våra ikoniska Crocs. Dessa favoriter, som även är kända under namnet ”Foppatofflor”, finns i flera olika modeller och har tagit allas hjärtan med storm.

Det finns många anledningar till att konceptet bakom skorna har blivit en framgångssaga bland människor från alla generationer. Experterna som skapade Crocs tog hänsyn till den moderna livsstilen och skapade en kollektion som gör det möjligt att leva fullt ut vid alla tillfällen. Skorna är praktiska, sköna och dessutom snygga.

Våra skor är ultralätta, tåliga och ofattbart bekväma. De har hög kvalitet, lång livslängd och är ett slitstarkt alternativ. Det är inte någon överraskning att många av våra fans väljer att utöka sina garderober med flera par i olika stilar.

Allsidiga, lätta och sköna

En av de största fördelarna med Crocs är deras allsidighet. Skorna kan fungera som ett par smidiga morgontofflor, de optimala strandskorna eller som sandaler på varma sommardagar. Det går också bra att ta en simtur med dina Crocs på fötterna. Det är bara du själv som sätter gränserna.

Att ha på sig ett par bekväma, snygga och slitstarka Crocs känns som att inte bära skor alls – fast bättre. Trots att skorna är så lätta skyddar de dina fötter och leder med hjälp av sina stötdämpande sulor av hög kvalitet. Det gör skorna till ett ansvarsfullt och ergonomiskt val. När du väljer att par Crocs visar du alltså att du bryr dig om dina fötter, din hälsa och ditt välmående.

Kombinationen av stötdämpning och lätthet gör att skorna känns otroligt sköna, bekväma och enkla att bära. Den ergonomiska passformen bidrar också till att öka skornas fantastiska komfort.

Upptäck hela kollektionen

Våra klassiska Crocs i träskomodell med smidiga lufthål är ett måsta för många. Du kan välja mellan ett stort antal färger som passar alla preferenser, sinnesstämningar och tillfällen.

I kollektionen hittar du även skor i andra modeller och stilar än den ikoniska träskosmodellen. Varför inte satsa på några av de stilrena sandaletterna, alternativen i klassisk tå-modell eller några av badskorna med optimal passform?

Fullända din garderob genom att välja ut skor i olika mönster, färger och stilar. En del dagar kanske du föredrar ett par klassiskt enfärgade skor, medan andra dagar kan du vilja framhäva din konstnärliga genom att ta på dig ett par Crocs med kreativa mönster. Upptäck dina favoriter online eller i butik.