Katalog

Populära filter
220 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Upptäck kläder från Burton för snowboardbackar och afterski

Burton är ett märke som ger dig allt du behöver för att hålla värmen i vinterkylan. Deras ursprung och identitet som snowboardmärke innebär att de har riktigt bra utrustning för backen, som jackor och täckbyxor samt accessoarer som mössor, huvor och vantar.

Dessutom har de kläder och utrustning som behövs när du vandrar i fjällen och annan natur. Till exempel är deras rymliga och lätta ryggsäckar mycket populära och ett perfekt val när du behöver ha med dig mycket.

De flesta produkterna går i ganska neutrala färger, vilket passar bra för friluftslivet och gör dem lätta att kombinera med varandra för en enhetlig look. Men det finns vissa plagg i klara färger som sticker ut när du vill synas lite extra.

Klä hela familjen i friluftskläder från Burton

Burton har kollektioner för herr, dam och barn, så hela familjen kan klä sig i riktigt bra kläder. Många av plaggen är vattentäta och håller ute vind och kyla, samtidigt som de ventilerar så du inte blir svettig.

Du har en personlig stil, så självklart ska du kunna klä dig så du känner dig som dig själv även när du är ute i naturen. Burton har trots deras nisch många typer av plagg som passar olika stilar. Det gör det lätt att matcha ihop en look som du kan trivas med och att du inte behöver se ut som alla andra.

Många av märkets plagg är riktigt mysiga. Du kan frossa i mjuka fleecetröjor, värmande flanellskjortor och lagom säckiga huvtröjor. Vintern och kylan känns plötsligt välkomna.

Så bygger du upp värmen med lager på lager

Det bästa sättet att hålla värmen i kylan är att jobba med flera olika lager. Lagret närmast kroppen bör vara i ett material som är snabbtorkande och värmande. Många gör misstaget att ta på sig en t-shirt i bomull, men bomull torkar långsamt och om du blir svettig kan du lättare bli nedkyld. Då är det bättre att satsa på ett baslager i syntetmaterial, och Burton har en hel del trevliga, långärmade tröjor som passar för detta.

Efter baslagret fyller du på med så många mellanlager du behöver. Det skulle till exempel kunna vara en fleecetröja med en tunn dunväst över. Ta hellre för många mellanlager än för få. Om du blir för varm kan du alltid skala bort ett lager. Sedan kan du komplettera med en ordentlig jacka. Beroende på årstid och hur kallt det är kan du välja en tunn jacka som skyddar mot vatten och vind, eller en tjockare, fodrad snowboardjacka.

Det sista steget är det roligaste – accessoarerna. Är det riktigt kallt kan du satsa på en huva som täcker huvud och hals, och kanske rentav större delen av ansiktet. Annars kan det räcka med en vanlig mössa. Och självklart behöver du ha sköna handskar. Burton erbjuder också praktiska tubhalsdukar som sitter på plats oavsett hur mycket du rör dig. De tar inte mycket plats, men värmer ändå mycket. Perfekt när du inte vill behöva knöla ner en stor stickad halsduk innanför jackan.