Populära filter
1 611 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Abercrombie & Fitch – mode med kvalitet och livsstil i fokus

Abercrombie & Fitch är det självklara modemärket för dig som uppskattar enkel estetik, bekvämlighet, attityd och hög trendfaktor när det gäller kläder. De grundades 1892 i New York och med många års erfarenhet i modeindustrin erbjuder de idag alltifrån autentiska amerikanska kläder för både herr och dam till parfymer och accessoarer.

Hos oss på Zalando hittar du ett stort utbud av varumärkets mest populära varor. Abercrombie & Fitch är ett lifestyle-modemärke som erbjuder bland annat jackor, t-shirts, sweatpants, jeans, skor och mycket mer. Märket satsar alltid på hög kvalitet när det gäller material så du kan känna dig trygg med att du får högklassiga plagg som håller länge.

Hitta din personliga stil med Abercrombie & Fitch kläder

Abercrombie & Fitch kläder är både snygga och bekväma och kan bäras till både vardags och till festliga tillfällen. Beroende på hur du väljer att kombinera plaggen kan du skapa en helt unik stil. I deras sortiment kan du verkligen prova dig fram och testa olika material och designer för att hitta en personlig look.

I Abercrombie & Fitch kollektioner blandas vintageinspirerade plagg med trendiga detaljer medan en del av deras kläder har en tidlös look som aldrig blir omodern. Här hittar vi bland annat bohemiska klänningar och koftor, t-shirts med vintagetryck, stilrena skjortor, baddräkter och mycket mer. Abercrombie & Fitch har även ett stort utbud av jeans i alla möjliga modeller och tvättar. Kombinera ett par tajta stuprörsjeans med en pösig huvtröja eller matcha ett par utsvängda jeans med en åtsittande topp för att skapa en intressant outfit med kontraster.

Skapa en trendig avslappnad stil med kläder från Abercrombie & Fitch

Passa på att uppdatera garderoben med nya bas-t-shirts när du ändå är här. Abercrombie & Fitch har flera snygga t-shirts och pikétröjor som även säljs i flerpack. Perfekt för dig som vill ha en bekväma bas-t-shirts som passar till i stort sett allt. Här hittar du även långärmade tröjor i storlekar som passar för både dam, herr och unisex.

Missa inte att spana in Abercrombie & Fitch kollektioner med sweatpants, hoodies och andra mjuka och mysiga plagg. Förutom stil- och trendfaktorn så ligger fokus alltid på komfort och om du är ute efter att skapa en avslappnad och trendig look har du kommit helt rätt. Förutom kläderna så erbjuder Abercrombie & Fitch även väskor och accessoarer av olika slag. Välkommen in till oss på Zalando och inspireras av de snygga och kreativa designerna från Abercrombie & Fitch.