Träningsoveraller

Populära filter
3 097 artiklar

Träningsoveraller för ett skönare träningspass

Visst är det något speciellt med träningsoveraller? Den där sköna känslan av total rörlighet och bekvämlighet, men som också har en riktigt skön stil. Oavsett om du föredrar något stilrent som grått eller svart eller om du vill ha något mer färgsprakande över kroppen så finns det att hitta bland våra träningsoveraller. De olika varumärkenas logotyper lyser också oftast med sin närvaro både över bröstet och benen.

Välj träningsoveraller med något kortärmat och shorts för varmare dagar, eller ta något i täckande material som håller kroppsvärmen inne när det är lite kyligare ute. Här på Zalando hittar du något för alla säsonger.

Även om du ska köra hårt under träningen är det smidigt att ta en träningsoverall till och från träningen, särskilt om du tänker duscha hemma. Då kan du helt enkelt ha de övre lagren på under färden, och ta av dem när du är på plats.

Gör dig redo för träning med trendiga träningsoveraller

Träningsoveraller kan användas vid en mängd olika tillfällen, till exempel när du ska till gymmet. De smidiga kläderna ger dig både rörelsefrihet och komfort. Oavsett om du ska lyfta vikter, göra cardio eller delta i gruppträningspass kan en overall ge dig det stöd du behöver för att effektivt kunna utföra dina övningar.

Ska du ta en sväng till utegymmet eller ut på en löprunda passar en träningsoverall alldeles utmärkt. Jackan skyddar mot kylan på kalla dagar. Blir det för varmt? Bara ta av den och knyt den om midjan eller lägg den åt sidan så har du bara det undre lagret kvar, vilken ofta är lagom när du fått upp värmen.

En av de bästa sakerna med dagens trendiga träningsoveraller är att de är snygga nog att ha på fritiden. Även om det är flera timmar tills du ska träna kan du lätt ha på dig en träningsoutfit över dagen medan du sköter andra sysslor. Eller så kan du ju alltid ha på dig dem om du vill ha något bekvämt en slapp dag hemma i soffan.

Välj rätt plagg och skor för din kropp

Se till att välja en träningsoverall som passar din kroppsform och ger tillräckligt med rörelsefrihet. För löpning och mer dynamisk träning kan en något tajtare passform vara att föredra, medan en lösare passform kan vara mer bekväm för pilates och lugnare aktiviteter.

Anpassa din outfit med rätt skor för varje aktivitet. För löpning och gymträning är det bra att ha stötdämpande och stabila träningsskor, medan flexibla skor med bra grepp fungerar bra för stretching och pilates.