Tröjor & Hoodies till herr

Populära filter
30 459 artiklar
infoSponsrad

Sköna och varma tröjor & hoodies till herr

Långärmade tröjor och hoodies är plagg som varje man bör ha i sin garderob. När kylan kryper på finns inget härligare än att dra på sig en varm och mysig tröja. Det kan handla om en kylig sommarkväll, en ruggig höstkväll eller en kall vinterdag. En långärmad tröja eller hoodie värmer oavsett.

En hoodie är en huvtröja, eller munktröja som den också kallas. Den kan finnas med en kort eller lång dragkedja framtill eller helt utan dragkedja. De modeller som saknar dragkedja har ofta en stor ficka framtill där båda händerna ryms, perfekt för att värma frusna fingrar när det är kallt ute.

Bland de långärmade tröjorna hittar du collegetröjor eller sweatshirts med eller utan tryck. Liksom en hoodie är en collegetröja perfekt att ha med sig för att sedan slänga på sig den när det börjar kännas kyligt. Tröjan kan också bäras som ett propert modeplagg eller som ett kaxigt statement om den har ett coolt tryck.

Collegetröjor och huvtröjor är enkla att matcha

Collegetröjor och huvtröjor är väldigt enkla att matcha. Du behöver inte planera din look särskilt väl om du planerar att någon form av långärmad tröja. Tröjorna kan matchas med det mesta du har i din garderob. Jeans, collegebyxor, shorts och chinos är bara några exempel. Allt är tillåtet och allt funkar.

Är din stil hiphop väljer du ett par baggy jeans eller stora collegebyxor i din matchning. Vill du ha en rockigare look matchar du hoodin med svarta stuprörsjeans. Är du ute efter något mer elegant bär du in collegetröja ihop med chinos eller kostymbyxor toppat med ett par nyputsade finskor.

I tröjsektionen kan du även hitta crew neck-tröjor, polotröjor och fleecejackor. Plgg som också går matcha både på ett propert eller ett mer streetpräglat sätt. Du kan också välja att färgmatcha dina plagg. Då kan du skapa kontraster som både syns och sticker ut.

Hitta din tröja hos oss på Zalando

Hos oss på Zalando hittar du alltid tröjor och hoodies från både kända och mindre kända varumärken. När du klickar runt på vår sida får du också många stiltips på hur andra har burit sin tröja eller hoodie. Kanske hittar du där en look som du kan inspireras av.

Är plagget du söker slut eller saknas i rätt storlek? Fyll i din mejladress så meddelar vi när det åter finns i lager. Smidigare kan det inte bli.