Herrskor

Populära filter
11 204 artiklar

Upptäck sköna och moderiktiga herrskor på Zalando

När det gäller skor vill du så klart ha snygga modeller som är både bekväma och tåliga. Skor är ju en hörnsten i varje ordentlig garderob, så det är absolut värt att lägga lite extra tid och energi på att hitta rätt skor.

Att det är viktigt att man ser till att ha rätt herrskor som matchar ens outfit och som passar till sammanhanget rent estetiskt har vi vetat länge, men att det är minst lika viktigt att skorna ska passa just dina fötter och din livsstil så att de inte påverkar hälsan negativt i längden är något som man upptäckt mer och mer om på senare tid.

Skor till herr att fylla garderoben med

Det är viktigt att vara beredd med rätt skor för rätt tillfällen, så fyll gärna garderoben med minst ett par för varje sammanhang som du och dina fötter kan hamna i, oavsett om du köper flera på en gång eller om du skaffar dem efter hand. Sneakers passar bra till många vardagliga sysslor, och med rätt sulor och stöd får du ett bra par skor som gör att dina fötter inte blir skadade av att gå på den hårda asfalten på stadens gator.

När det är dags att klä upp sig lite mer är det bra att ha minst ett par svarta och ett par bruna snörskor redo, så att du kan matcha dem till din övriga outfit. Svarta skor passar bra till mörka kostymer, medan bruna skor gör sig bra till olika nyanser av grått, brunt, blått och beige.

Under årstiderna som regn eller snö är det dominerande vädret är det skönt att dra på sig ett par ordentliga boots eller kängor. Här i vårt stora sortiment hittar du många varianter, både till vardag och mer lyxiga exemplar till när du vill visa upp din bästa sida även i vinterrusket.

Tips på hur du får dina herrskor att hålla längre

Låt gärna skorna vila efter att du använt dem. Detta gäller inte bara skinnskor, utan även sneakers och de flesta andra skor som många av oss använder till vardags. Grundregeln är att låta skorna vila lika många dagar som du har använt dem i streck.

Ett annat tips är att använda skoblock medan skorna vilar, och då ska det helst vara av trä. Skoblocken ser till att skon håller formen, samtidigt som de suger upp dålig lukt och svett.