Jackor till herr

Populära filter
14 233 artiklar

Upptäck dina nya favoritytterplagg bland jackor för herr på Zalando

Jackor är ett av våra mest grundläggande ytterplagg, men hur ska du veta vad som är rätt för just dig? Förutom den praktiska biten, att jackan ska skydda dig från väder och vind, är jackan en så pass stor bit av din utomhusoutfit att hela din stil kan bära eller brista på grund av den.

Men var inte orolig. Här på Zalando finns jackor som passar ala stilar. Oavsett om du är ute efter tunna jackor och jeansjackor till de varmare delarna av året eller dunjackor och fleecejackor till hösten och vintern kan du hitta dem i vårt sortiment.

Rätt jacka för rätt tillfälle

Olika sammanhang kräver olika stilar och olika typer av ytterplagg. En tunn jacka funkar bra till en solig vårdag, och det finns många former och färger att välja på bland våra jackor för herr, från lediga varianter för vardagliga sysslor till andra med en mer uppklädd stil som passar till den som vill ge ett proffsigt intryck.

En regnjacka eller outdoorjacka är rätt val för den som vill kunna ta sig fram utomhus, i stan eller på vandringen, även om regnet öser ner. En variant med stängbara och vattentäta fickor skyddar även din mobil och andra prylar du har med dig. Fleecejackan kan också användas av den som vill springa eller träna utomhus även när det är kallare, eftersom materialet effektivt transporterar bort fukt utan att värmen försvinner.

När snön faller till marken, eller om det bara är en sådan där jobbigt regnig och blaskig vinter för den delen, håller du dig som varmast med en vinterjacka. En dunjacka håller dig varm och skön, och de finns i många olika tjocklekar. Med en luftigare variant kan du hålla dig ännu varmare genom att ta på dig flera lager undertill.

Kombinera jackor för herr med andra plagg som kompletterar din stil

För att göra din outfit komplett bör du matcha din jacka med plagg som passar stilen. Din vindjacka kan till exempel kombineras med sneakers och smala kostymbyxor.

Skinnjackan är ytterplagget som ger dig en cool look med mycket attityd . Välj mellan ett svart, brunt eller varför inte rött exemplar, och matcha med solglasögon och ett par jeans för att förstärka stilen ännu mer.

Våga gärna testa att blanda färger du inte är så van vid, men se i så fall till att färgerna inte skär sig. Ett enkelt sätt att få en snygg stil är att leka med kontraster, ta på dig ett par vita byxor till din svarta jacka eller tvärtom.