Pullovers

Populära filter
26 283 artiklar

Med snygga pullovers behöver du inte kompromissa med stilen

Kallt väder behöver inte innebära att du klär dig mindre stilsäkert. Här hittar du mängder av snygga pullovers som ger olika mycket värme, beroende på vad termometern står på just idag. En pullover är helt enkelt en långärmad tröja som oftast är lite varmare. Namnet kommer från engelskan, eftersom man drar (pull) tröjan över (over) huvudet. Plagget ska inte förväxlas med en slipover, som är en sorts väst.

Mysiga tröjor för alla tillfällen

Med rätt tröja blir hösten och vintern trevligare. Drick varm choklad i din mysigaste tröja, ta en promenad i snön eller dra på dig den som ett extra lager när temperaturen är ett snäpp för kall på jobbet. Pullovern är lätt att kombinera med dina favoritjeans och bära över en t-shirt. Eller varför inte bära den över en skjorta och låta skjortkragen sticka upp lite snyggt i halsen? Ett tips är att köra på en mönstrad skjorta, så att mönstret sticker fram.

Många pullovers är enkla och enfärgade vilket gör dem till ett basplagg som passar in i vilken garderob som helst. Om du kommer bära din pullover som ett mellanlager över en tunnare långärmad tröja kan en modell i ull passa bra då det andas och ger värme på samma gång. Ull kan dock vara lite stickigt så om du bara ska ha kortärmat under kan en tröja i exempelvis återvunnen polyester vara ett bättre alternativ, som känns mjukare mot huden.

Kombinera olika strukturer för att skapa en intressant outfit

Här kommer ett stylingtips som kan komma väl till pass när du bär din nya pullover. Genom att mixa olika strukturer och känslor i materialen kan du få till en look som inte bara ser stilfull ut utan som också har en taktil känsla. Du kan till exempel kombinera en ribbstickad tröja med skinnbyxor för att skapa kontraster.