Fleecetröjor till herr

Populära filter
741 artiklar

Fleecetröjor till herr ger oslagbart skydd mot kyla

Fleecetröjan är både bekväm, praktisk och snygg och förtjänar därför en självklar plats i din garderob. Speciellt användbar är den under kalla dagar då fleece är ett oslagbart material mot kylan, men den är även skön att mysa i när du tar det lugnt hemma eller när som helst när du vill känna dig extra varm och bekväm.

Hos oss på Zalando hittar du fleecetröjor till herr för alla tillfällen. Fleecetröjan är lika perfekt till vardagens alla bestyr som till fritiden och helgens aktiviteter.

Fleecetröja för herr – det ultimata friluftsplagget

Fleecetröjor till herr är utmärkta tillskott till din vildmarksutrustning. Materialet i fleece stänger kyla och vind ute och du kan hålla dig varm och bekväm när du är ute och vandrar.

Outdoortrenden har även medfört att fleecetröjan tagit allt större plats i modevärlden och idag kan du lätt bära upp den när du går på stan tillsammans med ett par jeans och en t-shirt under. Många av fleecetröjorna för män går i neutrala och jordnära färger som svart, grå, mossgrön eller kamouflagemönster men hos oss på Zalando hittar du även herrfleecetröjor i spännande färger som lila och blå.

Upptäck många variationer av herrtröjor i fleece

Hos oss på Zalando finns ett brett utbud av fleecetröjor för herr. Denna typ av tröja kan se ut på många olika sätt och med eller utan dragkedja på framsidan. En del av dessa fleecetröjor till herr är mer som en jacka som du med fördel kan använda som ytterplagg.

Välj om du vill ha en herrtröja i fleece med eller utan huva eller med eller utan polokrage. Om du ska vara ute mycket i kyligt väder så rekommenderar vi en herrfleecetröja med hög polokrage eller huva för att du ska hålla dig så varm som möjligt.