Stranger Things T-shirts

Populära filter

Populära Stranger Things T-shirts för alla åldrar

En av de mest populära tv-serierna de senaste åren är utan tvekan Stranger Things. Den amerikanska Tv-serien har tagit världen med storm och hängivna fans följer äventyren i skuggvärlden som utforskas av Mike, Eleven, Dustin och Lucas.

För en rolig och trendig tröja i garderoben ska du som följare av serien naturligtvis se till att ha en Stranger Things T-shirt för att visa ditt intresse. Här hittar du ett stort sortiment av en mängd olika kortärmade tröjor i storlekar för både dam, herr och barn.

Tv-serien har blivit så pass populär att en mängd olika varumärken och designers har valt att skapa tröjor med motiv från serien. Här kan du visa din personlighet med tröjor med din favoritkaraktär, eller lägga till en rolig detalj och ett samtalsämne med någon av seriens citat på tröjan.

Roliga citat på snygga kortärmade tröjor

Stranger Things har gett upphov till en mängd väl citerade fraser som både circulerat på nätet som memes och som smugit sig in i vardagstalet. Här hittar du ett stort sortiment av kortärmade tröjor med några av seriens bästa fraser.

Välj bland citat som ”Friends don't lie”, ”Suzie do you copy?” eller ”You can´t spell America without Erica” för att direkt få kommentarer och uppskattning från andra hängivna följare av serien.

Här hittar du sköna material på Stranger Things T-shirts som 100% bomull som ger dig en hållbar och behaglig tröja att bära till vardags. Matcha din t-shirt med avklippta jeans shorts eller klassiska amerikanska blåjeans för att få till en avslappnad retro look som passar tv-seriens 80-tals känsla.

Snygga tryck och färgkombinationer

Stranger Things 80-tals tema har gjort showen extra populär och inspirerat en ny våg av retro-mode. Med Stranger Things T-shirts får du inte bara citat och motiv från serien, men även design som matchar tidsepoken. Välj bland modeller i både svart och vitt med tryck i färger som rött, blått och grönt.

Med fonter som liknar 80-talets neonskyltar och starka färger med hög kontrast får du direkt till den lediga retrostilen. Välj till exempel tryck i starkt rosa eller lila på svart bakgrund. Du hittar även flera mönster och porträtt på karaktärer i optiska mönster.

Matcha din kortärmade tröja med ett par retro sneakers för en perfekt avslappnad stil som dessutom ger dig komfort. Tröjornas raka snitt och klassiska skärning gör att du får en bekväm känsla tillsammans med de mjuka materialen.